Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Trixie honden teleskoop-hellingbaan Petwalk

Trixie honden teleskoop-hellingbaan Petwalk

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,90


Snel overzicht

De honden telescoop-hellingbaan Petwalk is een hulp bij het in- of uitstappen in de auto: Ideaal voor bange, jonge, oude, zwakke of zieke honden

Vooral voor jonge, kleine, oudere, bange, zwakke of zieke honden is het instappen in de kofferbak een onneembare horde. Met de honden telescoop-hellingbaan is dit probleem verleden tijd!
De Trixie telescoop-hellingbaan Petwalk helpt de gewrichten van uw hond - met name heupen en wervelkolom - te ontzien.

Productbeschrijving

Zeer aan te raden voor dieren, die vanwege leeftijd of ziektes zoals artrose en artritis niet meer springen kunnen.
De hellingbaan kan ook preventief worden ingezet,b.v. bij een vermoeden van gewrichtsproblemen en in het algemeen bij honden die in aanmerking komen voor zulke ziektebeelden. Ook de gewrichten van grote jonge dieren kunnen door het gebruik van de hellingbaan in de groeifase beter beschermd worden.
De antislip-bodem en de aan de zijkant verhoogde spalken garanderen een solide basis en een zeker gebruik. Het materiaal is eenvoudig te reinigen. De telescoop-hellingbaan weegt slechts ca. 6,7 kg en is daarom makkelijk te dragen en te hanteren.
De baan is extreem flexibel en overal in te zetten. De verstelbare lengte van ca. 1 m - 1,83 m maakt gebruik in verschillende situaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld in de auto, het bed of bij trappen. In samengeschoven toestand heeft de baan maar weinig ruimte nodig en is probleemloos te transporteren. Zeer robuust gemaakt en daarmee zowel binnen als buiten te gebruiken. De stabiele manier van bouwen maakt volgens de fabrikant een maximale belastbaarheid van ca. 120 kg mogelijk.
-
- Gewicht: 6,7 kg
- Afmetingen: L 100-183 cm x B 42,5 cm
- Kleur: Aluminium / grijs
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!