Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Trixie Biker-Set de Luxe

Trixie Biker-Set de Luxe

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,90


Snel overzicht

Afstandhouder met reflecterende strepen, voor het veilig meevoeren van de hond aan de fiets, bijzondere stabiele uitvoering, ook voor grote en zware honden geschikt

Om de hond veilig aan de fiets te laten is de Biker-Set de Luxe als afstandhouder een optimaal hulpmiddel. De Biker-Set zorgt ervoor dat uw hond een bepaalde afstand tot uw fiets bewaart. Uw hond is direct aan de fiets aangelijnd en u heeft de beide handen vrij om te sturen en te remmen.
De spiraalveer evenals de stanghouder zijn van verchroomd metaal en zijn bijzonder stabiel.

Productbeschrijving

De veer verlicht krachtig rukken en trekken. Ze maakt het ook mogelijk om grote en zware honden meet te voeren. Op deze manier is het gewaarborgd dat u gedurende het fietsen niet uit uw evenwicht wordt gebracht.
Details:
- Bijzonder stabiel
- Verchroomd metaal
- Ook geschikt voor grote en zware honden
- Voor een veilig meevoeren van de hond aan de fiets
- Afstandhouder met reflecterende strepen

De musketonhaak en de klittenbandsluiting op de korte lijn geeft de Biker-Set de Luxe twee verschillende toepassingsmodelijkheden:
- Bevestiging van de expanderlijn met musketonhaken waarborgt een stevige sluiting, zodat de hond veilig aan de fiets meeloopt. Het klittenband aan de nylon lijn met behulp van de rubberen band omhoogsteken.
- Bij gebruik van klittebandsluiting gaat dede onderste lijn bij een ruk van de hond los en verhindert zo dat de fietser valt. Let erop dat de klittebandsluiting bij kleine honden verder naar beneden dichtgemaakt wordt zodat er niet te veel kracht aangewend moet worden. Bij grotere honden meer naar boven bevestigen. De musketonhaak kan bij gebruik van de klittebandsluiting ook met de elastische band aan de lijn vastgemaakt worden om zo eventueel letsel door het in elkaar raken van de haken te vermijden.
Biker-Set de Luxe kan snel gemonteerd en gedemonteerd worden.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!