Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Eukanuba Puppy grote rassen

Eukanuba Puppy grote rassen

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,99


Snel overzicht

Volvoer voor puppy\'s van grote rassen van de 1e tot 12e maand (grote rassen, eindgewicht 25-40 kg) respc. tot de 24e maand (eindgewicht > 40 kg). Met Vital Health-receptuur

De puppy\'s van grote rassen (gewicht van de uitgegroeide hond over 25 kg) groeien zeer snel. Daarom moeten de bijzondere eisen aan hun voeding behartigd worden. Een te hoge groeisnelheid resulteert vaak in gewrichtsproblemen. Daarom bevat Eukanuba Puppy grote rassen minder vet voor een optimale gewichtstoename en een uitgebalanceerde groei.
analyse

Productbeschrijving

Het proteïne- en calciumgehalte is optimaal afgestemd op de behoefte in de groeifase en ondersteunt de opbouw van de musculatuur en botten. Ook bevordert het unieke Joint Management System (JMS) van Eukanuba door de werkzame stoffen glucosamine en chondroitinesulfaat een gezonde ontwikkeling van botten en gewrichten. Dit product kan al vanaf de 3e week gevoerd worden. Wordt een puppy van grote rassen volwassen, dan moet hij bij normale activiteit met Eukanuba Adult normale activiteit grote rassen gevoerd gaan worden.
Eukanube Puppy grote rassen is vanwege het speciaal ingestelde mineraalgehalte
niet voor drachtige en zogende teven geschikt.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!