Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Top Trainer opvoedingshulp

Top Trainer opvoedingshulp

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,99


Snel overzicht

De opvoedingshulp maakt het veilig houden van grote honden mogelijk

De Top Trainer Opvoedingshulp is de optimale tainingshulp voor uw hond.
Door de bijzondere snit van het halster kan de houder al door een klein rukje aan het halster het oogcontact van de hond op zichzelf richten. Op zachte manier kan de kop van de hond in een andere richting gestuurd worden. De hond wordt van het punt waarop hij gefocust was, waar hij graag naar toe zou willen, weggetrokken.

Productbeschrijving

De aandacht van uw hond ligt weer helemaal bij u, waardoor u een grotere invloed op het gedrag van uw hond kunt uitoefenen. Op natuurlijke manier wordt de hond het trekken aan de lijn afgeleerd.
Zonder grote krachtsinspanning van de houder kunnen ook grote honden met de Top Trainer Hulp veilig gehouden en getraind worden.
De Top Trainer Opvoedingshulp simuleert een typische hondensnuitgreep, waardoor de rangorde verklaard wordt en de hond veiligheid geboden wordt.
Je ziet deze opvoedingshulpjes intussen steeds meer op hondenscholen omdat er verbluffende resultaten mee behaald kunnen worden. Om de hond aan de Top Trainer te laten wennen is het raadzaam om deze eerst een paar keer in huis aan te leggen en zo de hond langzaam en positief aan het dragen te laten wennen.
Let erop: De afgebeelde lijn is NIET bij de levering inbegrepen. Elke willekeurige verlengingslijn kan gebruikt worden.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!