Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

SturdiTote Transporttas

SturdiTote Transporttas

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 76,00


Snel overzicht

Extra robuuste draagtas in cilindervorm. Bijzonder licht en helemaal opvouwbaar, mag mee in het vliegtuig
Afmeting: 30,5 x 33 x 30,5 cm

De SturdiTote is een hele robuuste transporttas voor katten of kleinere honden. Uw lieveling voelt zich op het donzen binnenkussen in de stevige tas op z\'n gemak en beschermd.
De stoffen tas voldoet aan de vlieg - reisvoorschriften en het is dus voor meename van het dier in de vliegtuigcabine toegestaan.

Productbeschrijving

Door de bevestigingspunten voor een veiligheidsgordel is de tas ook ideaal voor veilig transport in de auto.
Het kussen is met klittenband aan de binnenkant van de tas bevestigd en zo makkelijk uitneembaar en op 30° C te wassen. De buitenstof is met warm water en wat zeep makkelijk afwasbaar.
De cilindervormige SturdiTote heeft aan de bovenkant en de zijkant een netvenster-opening. Ze zijn met een dubbele ritssluiting afsluitbaar en bieden daardoor twee praktische en veilige mogelijkheden om bij uw dier te komen. Door de stofinzet is een optimale luchtcirculatie mogelijk. In een klein zakje aan de zijkant kunt u spulletjes opbergen.
De tas zelf weegt maar 900 gram en is door de schouderriem en diverse handvatten ook op lange trajecten comfortabel te dragen. Daarbij zijn alle StudiBags compleet opvouwbaar en zijn zo overal makkelijk op te bergen.
Geschikt voor katten en kleine honden zoals bijvoorbeeld Chihuahua\'s en dwergpoedels.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!