Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

SturdiBag Purple

SturdiBag Purple

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,00


Snel overzicht

Lichte en robuuste draagtas voor kleine honden en katten, toegestaan om mee te nemen in het vliegtuig
Kleur: violet

De moderne SturdiBags zijn hele robuuste transporttassen voor katten of kleinere honden. Uw lieveling voelt zich op het donzen binnenkussen in de stevige tas op z\'n gemak en beschermd.
De stoffen tas voldoet aan de vlieg - reisvoorschriften en het is dus voor meename van het dier in de vliegtuigcabine toegestaan.

Productbeschrijving

Door de bevestigingspunten voor de veiligheidsgordel is de tas ook ideaal voor veilig transport in de auto.
Het kussen is met klittenband aan de binnenkant van de tas bevestigd en zo makkelijk uitneembaar en op 30° C te wassen. De buitenstof is met warm water en wat zeep makkelijk afwasbaar.
De transporttas heeft aan beide uiteinden een netvester dat te allen tijde makkelijk met een ritssluiting dichtgemaakt kan worden. Zo kan uw lieveling naar believen van het uitzicht genieten of als het venster dicht is tot rust komen.Door de opening aan de voorkant van deze reistransporttas kunt u uw lieveling makkelijk in de tas neerzetten en er weer uit halen. Onder het netvenster aan de achterkant is een klein vakje voor wat handige spulletjes. Ook aan de bovenkant zit een praktisch netvenster dat met een ritssluiting open kan zodat u makkelijk bij uw dier kan komen. De net-inzetten zorgen tegelijk voor een goede luchtcirculatie.
De tas is door de schoudergordel en handgreep ook op lange trajecten comfortabel te dragen. Daarnaast zijn alle StudiBags geheel opvouwbaar en derhalve overal makkelijk op te bergen.

-
Grootte S is geschikt voor kleine - middelgrote katten evenals voor kleine honden (bijvoorbeeld Chihuahua\'s en Yorkshire Terrier).
Gewicht: 900 g

- Grootte L is geschikt voor grotere katten(bijvoorbeeld Maine Coon) of honden zoals bijvoorbeeld de Cavalier King Charles, Jack Russell of de Boston Terrier.
Gewicht: 900 g

- Grootte XL geeft dieren tot 22,6 kg een comfortabel en veilig transport
Gewicht: 1400 g
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!