Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

SturdiBag Limited Edition Cheetah

SturdiBag Limited Edition Cheetah

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 112,00


Snel overzicht

Moderne en uitzonderlijk lichte draagtas voor kleine honden en katten. Helemaal op te vouwen en voor toegestaan om in het vliegtuig mee te nemen
Kleur: luipaardmotief

De Limited Edition SturdiBag in Cheetah motief is een echte blikvanger op reis. Uw lieveling voelt zich op z\'n gemak en beschermd op het donzen kussen in de stevige tas.
De stoffen tas voldoet aan de vlieg - reisvoorschriften en het is dus voor meename van het dier in de vliegtuigcabine toegestaan.

Productbeschrijving

Door de bevestigingspunten voor een veiligheidsgordel is de tas ook ideaal voor veilig transport in de auto.
Het kussen is met klittenband aan de binnenkant van de tas bevestigd en zo makkelijk uitneembaar en op 30° C te wassen. De buitenstof is met warm water en wat zeep makkelijk afwasbaar.
De transporttas heeft aan beide uiteinden een netvester dat te allen tijde makkelijk met een ritssluiting dichtgemaakt kan worden. Zo kan uw lieveling naar believen van het uitzicht genieten of als het venster dicht is tot rust komen.Door de opening aan de voorkant van deze reistransporttas kunt u uw lieveling makkelijk in de tas neerzetten en er weer uit halen. Onder het netvenster aan de achterkant is een klein vakje voor wat handige spulletjes. Ook aan de bovenkant zit een praktisch netvenster dat met een ritssluiting open kan zodat u makkelijk bij uw dier kan komen. De net-inzetten zorgen tegelijk voor een goede luchtcirculatie.
De tas is door de schoudergordel en handgreep ook op lange trajecten comfortabel te dragen. Daarnaast zijn alle StudiBags geheel opvouwbaar en derhalve overal makkelijk op te bergen.

-
Grootte S is voor kleine - middelgrote katten evenals voor keine honden (bijvoorbeeld Chihuahua\'s en Yorkshire Terrier).
Gewicht: 900 g

- Grootte L is geschikt voor grotere katten(z.B. Maine Coon) of honden zoals bijvoorbeeld de Cavalier King Charles, Jack Russell of Boston Terrier.
Gewicht: 900 g
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!