Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

SturdiBag Large Divided

SturdiBag Large Divided

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 138,00


Snel overzicht

Stevige draagtas met optioneel een scheidingswand, geschikt voor 2 katten of 2 kleine honden, licht gewicht, toegestaan om mee in het vliegtuig te nemen
Afmeting: 46 x 30,5 x 30,5 cm

De SturdiBag Large Divided is de ideale dubbele box voor uw katten of kleine honden en een echte blikvanger op iedere reis. Uw lieveling voelt zich op het donzen binnenkussen in de stevige tas op z\'n gemak en beschermd.
De stoffen tas voldoet aan de vlieg - reisvoorschriften en het is dus voor meename van het dier in de vliegtuigcabine toegestaan.

Productbeschrijving

Door de bevestigingspunten voor de veiligheidsgordel is de tas ook ideaal voor veilig transport in de auto.
Het kussen is met klittenband aan de binnenkant van de tas bevestigd en zo makkelijk uitneembaar en op 30° C te wassen. De buitenstof is met warm water en wat zeep makkelijk afwasbaar.
Extra aan deze SturdiBag Divided is de nylon scheidingswand in het midden van de tas, die met een ritssluiting open en dicht kan. Zo is de draagtas ook voor transport van twee dieren geschikt. Beide compartimenten hebben aan het eind een netvenster, dat elk moment dichtgemaakt kan worden. Uw lieveling kan naar believen van het uitzicht genieten of als het venster dicht is, tot rust komen.Door de openingen aan de voor- en achterkant kunt u makkelijk bij uw dier of bij uw dieren komen om ze erin te zetten of eruit te nemen.
Ook aan de bovenkant zit een handig netvenster dat met een rits opengemaakt kan worden en zo kunt u makkelijk bij uw dieren komen. De net-inzetten zorgen tegelijk voor een goede luchtcirculatie. Twee vakjes aan de kanten bieden handige opruim mogelijkheden.<
p>
De tas is door de schoudergordel en handgreep ook op lange trajecten comfortabel te dragen. Daarnaast zijn alle StudiBags geheel opvouwbaar en derhalve overal makkelijk op te bergen.
De tas zelf weegt 1400 g en is door de schouderriem en het handvat ook op lange trajecten comfortabel te dragen. Daarbij zijn alle StudiBags volledig opvouwbaar en kunnen dus overal makkelijk opgeborgen worden.
In niet gescheiden toestand is de SturdiBag Large Divided geschikt voor katten en kleine honden zoals bijvoorbeeld de Cavalier King Charles, Jack Russell of de Boston Terrier, met opgetrokken scheidingswand is de tas geschikt voor kleine katten en honden zoals Chihuahua\'s of Yorkshireterriers.
Totale afmeting: 46 x 30,5 x 30,5 cm
Afmeting van de afzonderlijke compartimenten: 2 x 23 x 30,5 x 30,5 cm
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!