Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

SturdiBag Blue Jay

SturdiBag Blue Jay

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 92,00


Snel overzicht

Praktische, hoogwaardige draagtas voor kattten en kleine honden, bijzonder licht en robuust, toegelaten om mee te nemen in de vliegtuigcabine
Kleur: blauw

De modieuze SturdiBags zijn bijzonder robuuste transporttassen voor katten of kleinere honden. Uw lieveling voelt zich in de stevige tas op de zachte binnenvoering bijzonder prettig en beschermd.
De stoftas voldoet aan de vlieg-reisbestemmingen en is zo voor het meenemen van uw dier in de vliegtuigcabine toegelaten.

Productbeschrijving

Door de beugel voor veiligheidgordels is de tas eveneens ideaal voor het transport in de auto geschikt.
De voering is met klittenband aan de binnenkant van de tas bevestigd en zo bijzonder makkelijk verwijderbaar en wasbaar op 30° C. De buitenstof is met warm water en een beetje zeep makkelijk afneembaar.
De transporttas heeft aan beide uiteinden een nethor, die makkelijk met de ritssluiting kunnen worden gesloten. Zo kan uw lieveling naar hartelust het uitzicht genieten of bij dichte ramen tot rust komen. Door de opening aan de voorkant van de reistransporttas kunt u uw lieveling makkelijk in de tas plaatsen en er weer uitnemen. Onder het netraam aan de achterkant bevindt zich tevens een klein vak voor accessoires. Ook aan de bovenkant bevindt zich een praktisch netraam, dat eveneens middels een ritssluiting kan worden geopend en zo nog een mogelikheid is bij het dier te kunnen komen. de nethorren zorgen bovendien voor een goede luchtcirculatie.
De tas is door de schouderriem en het draaghengsel ook op langere afstanden prettig draagbaar. Bovendien zijn alle StudiBags compleet opvouwbaar en zo ovveral makkelijk op te bergen.

-
Maat S past voor kleine - middelgrote katten evenals kleine honden (bijv. Chihuahuas en Yorkshire Terrier).
Gewicht: 900 g

- Maat L is geschikt voor grotere katten (bijv. Maine Coon) of honden zoals bijv. Cavalier King Charles, Jack Russell of Boston Terrier.
Gewicht: 900 g

- Maat XL biedt dieren tot 22,6 kg een comfortabel en veilig transport.
Gewicht: 1400 g
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!