Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Red Dingo Reflecterende Halsband Oranje

Red Dingo Reflecterende Halsband Oranje

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,99


Snel overzicht

Reflecterende halsband gemaakt van eerste klas nylon, ongelooflijk sterk en robuust, met de kenmerkende Red Dingo “Buckle bone”. Kleur: Oranje

De reflecterende halsbanden zijn ontwikkeld om u en uw hond veilig over straat te laten lopen als het donker is. De reflecterende botten op de halsband lichten op als er een lamp op schijnt en zorgt er zo voor dat tegemoetkomend verkeer u en uw hond beter zal opmerken.
We kennen allemaal de Red Dingo hondenhalsbanden met hun kenmerkende bot-vormige klik gesp, de zogenoemde \"Buckle Bone\".

Productbeschrijving

Deze halsband is gemaakt van eerste klas nylon, met daarin verwerkt de reflecterende bandjes. Hierdoor is de halsband extreem robuust. De stiksels zijn gemaakt voor maximale stevigheid.
Aan de hondenhalsband zit een roestvrijstalen D-ring. Door het gebruik van het gat-vrije verstelbare systeem, kunt u de halsband altijd naar de ideale maat voor uw hond verstellen. Het duurzame materiaal is speciaal ontworpen voor sport en spel - zelfs bij slecht weer. Door de mooie en trendy kleuren past deze halsband bij alle moderne accessoires.
Over deze hondenhalsband:

- Garandeert de veiligheid van mens en hond door hen goed zichtbaar te maken
- Bovenlaag: een reflecterende band met bot motief
- Onderlaag: eerste klas nylon
- Kleur: oranje met bot motief
- Zeer sterk en robuust
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!