Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Kinder stretch minichaps in zwart

Kinder stretch minichaps in zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,99


Snel overzicht

Extreem duurzame minichaps in zwart met stretch inzetstuk voor perfecte pasvorm en optimaal houvast aan het been, paardrijchaps voor kinderen

Deze minichaps bestaan uit modern hoogwaardig syntehetisch materiaal in nubuckleder-optiek. Door het stretch inzetstuk aan de kuit evenals onder de voet passen de chaps zich perfect aan het been aan en garanderen zowel stevig houvast voor de perfecte pasvorm als een professioneel uiterlijk in het zadel!
De minichaps kunnen makkelijk en snel middels een ritssluiting aan de buitenkant van het been worden dichtgemaakt.

Productbeschrijving

De ritssluiting wordt beschermd door een afdekband uit klittenband.Bovendien kan de afdekband door een drukknoop aan het onderste uiteinde van de minichaps extra worden vastgemaakt, waarmee men vuil worden van de ritssluiting en verwonding door het ritssluitinglipje voorkomt. Een verstelband uit klittenband aan de bovenkant zorgt voor extra stevigheid en houvast van de minichaps aan het ruiterbeen.
Het materiaal van de minichaps is oersterk en tegelijkertijd zeer makkelijk met water en een fijnwasmiddel te reinigen! Aan de binnenkant van de minichaps zorgt een glad versterkt vlak voor stevig houvast in het zadel en voorkomt drukplaatsen aan het ruiterbeen!
Verklaring van de maten:
aangegeven maat
hoogte (van voetwreef tot knieholte)
wijdte (kuitomvang)
kinderen Gr. 8 (128)
30 cm
27 - 31 cm
kinderen Gr. 10 (140)
32 cm
28 - 32 cm
kinderen Gr. 12 (152)
33 cm
28 - 32 cm
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!