Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog vlokkenmix

Mera Dog vlokkenmix

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,99


Snel overzicht

Mera Dog Vlokkenmix is de plantaardige aanvulling op vleesvoer, een krokante mix van natuurzuivere groente en rijst, voor een rijk geschakeerde uitgebalanceerde voeding

Mera Dog Vlokkenmix is de plantaardige aanvulling op vleesvoer. Mera Dog Vlokkenmix bestaat uit granenvlokken, natuurzuivere groenten en rijst. Als belangrijke completering van vers vlees, zorgen zij voor een divers en uitgebalanceerde voeding. Mera Dog Vlokkenmix bevat waardevolle Luzerne.
In de voedingsmiddelenindustrie staat de naam Mera staat al ongeveer 60 jaar voor kwaliteit.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en enthousiaste, trouwe klanten hebben Mera tot een van de meest succesvolle Premium-fabrikanten voor hondenvoer gemaakt.
In Mera Dog-producten worden alleen maar grondstoffen gebruikt, die van gezonde dieren afkomstig zijn en wier vlees voor menselijke consumptie bestemd is. Daar wordt door officiële veterinaire instanties op toegezien en bevestigd. Mera Dog wordt in Duitsland, in een van de modernste productiebedrijven van Europa, geproduceerd. De efficiënte en zorgvuldige productiemethoden garanderen grote kwaliteitszekerheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!