Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog pure Lam & rijst

Mera Dog pure Lam & rijst

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,50


Snel overzicht

Mera Dog pure hondenvoer voor de veeleisende hond, ideaal bij vele voedingsmiddelallergieën, slechts één vleessoort: Lam, slechts één graansoort: Rijst, met Mera CareConcept voor ultieme bescherming

Mera Dog pure lam & rijst hondenvoer is afgestemd op de voeding van veeleisende honden met bijzondere behoeftes, voedingsproblemen, onverdraagzaamheden en allergieën. Voedingsmiddelallergën zijn bij steeds meer honden een thema. Vandaar dat het belangrijk is, bij de voeding op zoveel mogelijk hoogwaardige bestandsdelen te letten.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Met deze gedachte produceert Mera Dog pure lam & rijst hondenvoer: met de nadruk op lam als enige proteïnebron en rijst als een van de best verteerbare koolhydratenbronnen, is deze nieuwe productlijn uitstekend geschikt bij allergieën.
Het Mera CareConcept in Mera Dog pure hondenvoer baseert op de nieuwste wetenschappelijke kennis op voedingsmiddelgebied. Door het gerichte gebruik van functionele voedingsstoffen zijn deMera Dog producten optimaal op de verschillende gebieden afgestemd:
Afweerkracht & celbescherming

- Vitamine E, vitamine C, Beta-Carotine, seleen: deze speciale combinatie beschermt het lichaam voor schadelijke invloeden van \"vrije radicalen\" .
- Beta-Glucane uit waardevol gist: Ondersteunt de activiteiten van het immuunsysteem.

Huid & vacht

- Omega 3- en Omega 6-vetzuren, organisch gebonden zink, lecithine: belangrijk voor een intacte, gezonde huid alsmede voor een glanzende vacht.

Vertering & stofwisseling

- Oplosbare en niet oplosbare ballaststoffen: natuurlijke regulatie van de vertering en de darmfunctie.
- Inuline uit de chicoree-plant: dit natuurlijke, prebiotische plantenextract stabiliseert de darmflora.

Lichaamsbouw & Vitaliteit

- Behoeftegerechte energietoevoer: voor bewegen zonder zorgen.
- De hoogwaardige eiwitbron zalm: levert de nodige bouwstoffen voor spieren en bindweefsel.

Sinds bijna 60 jaar staat de naam Mera voor kwaliteit in de voedingsmiddelindustrie. Vele jaren ervaring, betrouwbare kwaliteit en het enthousiasme van trouwe klanten hebben Mera tot één van de meest succesvolle premium-hondenvoerproducten gemaakt. In Mera Dog producten worden uitsluiten grondstoffen ingezet die van gezonde dieren stammen, en waarvan het vlees voor menselijke consumptie geschikt is. Dat wordt de voortdurend door onafhankelijke instanties gecontroleerd en bevestigd.
Mera Dog wordt in Duitsland geproduceerd, in één van Europa\'s modernste productiecentra. Dat garandeert de hoogste kwaliteit, mede door de efficiënte en zorgvuldige manier van produceren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!