Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog Light

Mera Dog Light

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 41,50


Snel overzicht

Mera Dog Light Hondenvoer voor de caloriebewuste voeding, veel voedingsvezels, L-carnitine bevordert de energie- en vetverbranding, inuline stabiliseert de darmflora, met Odor-Stop-Formule.

Ook bij honden gaat overgewicht met grote risico\'s voor de gezondheid gepaard. Mera Dog Light Hondenvoer geeft volwassen honden die neigen naar overgewicht een smakelijke, caloriebewuste voeding. Uw hond schenkt u zijn vertrouwen. U schenkt hem een gezond leven en alom bescherming met Mera Dog Light Hondenvoer
Met gezonde voeding schept u de basis voor levensvreugde en prestatievermogen van uw hond.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Het Mera CareConcept komt overeen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hoogwaardige, natuurlijke voedingsstoffen en een doelgerichte combinatie van elementen tot werkzame bestanddelen vormen het totale voedingsconcept van Mera Dog Hondenvoer. Door de doelgerichte inzet van functionele bestanddelen zijn Mera Dog Producten optimaal afgestemd op ras, grootte, leeftijd of aanleg van uw hond om te presteren, voor gezondheid, welzijn en prestatievermogen.
Mera Dog Light Hondenvoer met Mera CareConcept overtuigt door:
Weerstand & Bescherming van cellen

- vitamine E, vitamine C, ß-caroteen, Selenium: deze speciale combinatie beschermt het lichaam tegen
schadelijke invloeden van “vrije radicalen“.

Huid & Vacht

- Omega 3- en Omega 6-vetzuren, organisch gebonden zink, lecithine: belangrijk voor een gave, gezonde huid en voor een dikke, glanzende vacht.

Spijsvertering & stofwisseling

23212
- oplosbare en onoplosbare voedingsvezels: natuurlijke regulering van de spijsvertering en darmfunctie.
- Inuline uit witlof: dit natuurlijke, prebiotische plantenextract stabiliseert
de darmflora.
- L-Carnitine: bevordert energie en vetverbranding.

Lichaamsbouw & Vitaliteit

- Gericht op de behoefte aan energie: voor onbezorgde bewegingsvreugde.
- Hoogwaardige eiwitbronnen: leveren bouwstenen die van groot belang zijn voor spieren en bindweefsel.

Hondenluchtjes

- Odor-Stop-Formel: op volledig natuurlijke manier binden speciale plantenextracten en mineralen de stofwisselingsproducten van het spijsverteringsproces, die de veroorzakers zijn van perspiratie uit bek, huid en vacht

In de voedingsmiddelenindustrie staat de naam Mera staat al ongeveer 60 jaar voor kwaliteit. Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en enthousiaste, trouwe klanten hebben Mera tot een van de meest succesvolle Premium-fabrikanten voor hondenvoer gemaakt. In Mera Dog-producten worden alleen maar grondstoffen gebruikt, die van gezonde dieren afkomstig zijn en wier vlees voor menselijke consumptie bestemd is. Daar wordt door officiële veterinaire instanties op toegezien en bevestigd. Mera Dog wordt in Duitsland, in een van de modernste productiebedrijven van Europa, geproduceerd. De efficiënte en zorgvuldige productiemethoden garanderen grote kwaliteitszekerheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!