Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog Junior 2

Mera Dog Junior 2

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50


Snel overzicht

Mera Dog Junior 2 hondenvoer voor puppies en opgroeiende honden van grote rassen tot aan het eind van hun groeiperiode, verlaagd proteïne- en vetgehalte voor zekerheid bij het opgroeien van puppies

Mera Dog Junior 2 Hondenvoer is optimaal afgestemd op opgroeiende puppies van grote rassen tot aan het einde van hun groeiperiode. Bij te snelle groei kunnen bij puppies van grote rassen problemen met de botten ontstaan. Mera Dog Junior 2 hondenvoer let op de speciale voedingsbehoeften door een lager proteïne- en vetgehalte en geeft de noodzakelijke zekerheid bij het opgroeien van puppies bij grote rassen.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Gezonde voeding is de basis voor levensvreugde en prestatievermogen van uw hond. Mera CareConcept voldoet aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hoogwaardige, natuurlijkegrondstoffen en de doelgerichte combinatie van elementen tot één pakket van werkzame stoffen verwezenlijken het totale voedingsconcept van Mera Dog Hondenvoer. Mera Dog producten zijn door de doelgerichte aanpak van functionele elementen optimaal afgestemd op ras, grootte, leeftijd of prestatievermogen van uw hond, voor zijn gezondheid, welzijn en prestatievermogen.
Mera Dog Junior 2 Hondenvoer met het Mera CareConcept overtuigt door:
resistentie & celbescherming

- vitamine E, vitamine C, beta-caroteen, selenium: deze speciale combinatie beschermt het lichaam voor de schadelijke invloed van \"vrije radicalen.
- beta-glucanen\" uit waardevolle gist: ondersteunen het immuunsysteem.

Huid & vacht

- Omega 3- und Omega 6-vetzuren uit waardevolle visolie, organisch gebonden zink, Lecithine: belangrijk voor een gave, gezonde huid en dichte, glanzende vacht.

Spijsvertering & stofwisseling

- oplosbare en onoplosbare voedingsvezels: natuurlijke regulering van de spijsvertering en de darmfunctie.
- Inuline uit de witlof plant: dit natuurlijke, prebiotische plantenextact stabiliseert de darmflora.

Lichaamsbouw & vitaliteit

- Groenlippige mossel uit Nieuw Zeeland: bevat waardevolle bouwstoffen voor kraakbeen en gewrichten.
- Gericht op de energiebehoefte: voor onbezorgde bewegingsvreugde.
- Hoogwaardige eiwitbronnen: leveren bouwstenen die van levensbelang zijn voor spieren en bindweefsel.

Sinds ongeveer 60 jaar staat de naam Mera in de voedingsmiddelenindustrie voor kwaliteit. Vele jaren ervaring, betrouwbare kwaliteit en het enthousiasme van trouwe klanten hebben Mera tot een van de succesvolste Premium-fabrikanten voor hondenvoeding gemaakt. Voor Mera Dog producten worden alleen maar grondstoffen gebruikt die van gezonde dieren afkomstig zijn en wier vlees voor menselijke consumptie bestemd is. Officiële veterinaire instanties zien daarop toe en bevestigen dit. Mera Dog wordt in Duitsland geproduceerd in een van de modernste productieplaatsen van Europa. De efficiënte en zorgvuldige fabricagemethode garanderen de hoogste kwaliteitszekerheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!