Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog Agility

Mera Dog Agility

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95


Snel overzicht

Mera Dog Agility Hondenvoer voor de sportieve hond die goed moet presteren, met L-Carnitine, zekerheid en bescherming met het Mera CareConcept, met Odor-Stop-Formule

Mera Dog Agility is speciaal hondenvoer afgestemd op de sportieve hond die veel beweegt. Een gematigd verhoogde energie- en voedingsstoffen concentratie evenals de toevoeging van L-Carnitine bevorderen het welzijn en prestatievermogen van honden die meer energie nodig hebben (lange wandelingen, sport-, Agility- of werkhonden, drachtige of zogende teven).

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Met gezonde voeding schept u de basis voor levensvreugde en prestatievermogen van uw hond. Het Mera CareConcept komt overeen met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hoogwaardige, natuurlijke voedingsstoffen en een doelgerichte combinatie van elementen tot werkzame bestanddelen vormen het totale voedingsconcept van Mera Dog Hondenvoer. Door de doelgerichte inzet van functionele bestanddelen zijn Mera Dog Producten optimaal afgestemd op ras, grootte, leeftijd of aanleg van uw hond om te presteren, voor gezondheid, welzijn en prestatievermogen.
p>
Mera Dog Agility Hondenvoer met het Mera CareConcept overtuigt door:
Weerstand & Bescherming van cellen

- vitamine E, vitamine C, ß-caroteen, Selenium: deze speciale combinatie beschermt het lichaam tegen
schadelijke invloeden van “vrije radicalen“.

Huid & Vacht

- Omega 3- en Omega 6-vetzuren, organisch gebonden zink, lecithine: belangrijk voor een gave, gezonde huid en voor een dikke, glanzende vacht.

Spijsvertering & stofwisseling

- L-Carnitine: bevordert energie en vetverbranding.
- oplosbare en onoplosbare voedingsvezels: natuurlijke regulering van de spijsvertering en darmfunctie.
- Inuline uit witlof: dit natuurlijke, prebiotische plantenextract stabiliseert
de darmflora.

Lichaamsbouw & Vitaliteit

- Gericht op de behoefte aan energie: voor onbezorgde bewegingsvreugde.
- Hoogwaardige eiwitbronnen: leveren bouwstenen die van groot belang zijn voor spieren en bindweefsel.

Hondenluchtjes

- Odor-Stop-Formule: op volledig natuurlijke manier binden speciale plantenextracten en mineralen de stofwisselingsproducten van het spijsverteringsproces, die de veroorzakers zijn van perspiratie uit bek, huid en vacht

In de voedingsmiddelenindustrie staat de naam Mera staat al ongeveer 60 jaar voor kwaliteit. Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en enthousiaste, trouwe klanten hebben Mera tot een van de meest succesvolle Premium-fabrikanten voor hondenvoer gemaakt. In Mera Dog-producten worden alleen maar grondstoffen gebruikt, die van gezonde dieren afkomstig zijn en wier vlees voor menselijke consumptie bestemd is. Daar wordt door officiële veterinaire instanties op toegezien en bevestigd. Mera Dog wordt in Duitsland, in een van de modernste productiebedrijven van Europa, geproduceerd. De efficiënte en zorgvuldige productiemethoden garanderen grote kwaliteitszekerheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!