Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Mera Dog Active

Mera Dog Active

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,00


Snel overzicht

Mera Dog Active Hondenvoer voor volwassen honden met veel energiebehoefte, rijk aan gevogelte, met omega 3- en omega 6-vetzuren, biotine en biergist, pittige, smakelijke kroketten

Mera Dog Active Hondenvoer bevat pittige, smakelijke kroketten voor actieve honden met de behoefte aan veel energie (lange wandelingen, sport/ of werkhonden, kennelgedrag). Mera Dog Active is rijk aan lichtverteerbaar gevogelte. Omega 3- en omega 6-vetzuren, biotine en biergist zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

In de voedingsmiddelenindustrie staat de naam Mera staat al ongeveer 60 jaar voor kwaliteit. Jarenlange ervaring, betrouwbare kwaliteit en enthousiaste, trouwe klanten hebben Mera tot een van de meest succesvolle Premium-fabrikanten voor hondenvoer gemaakt.
In Mera Dog-producten worden alleen maar grondstoffen gebruikt, die van gezonde dieren afkomstig zijn en wier vlees voor menselijke consumptie bestemd is. Daar wordt door officiële veterinaire instanties op toegezien en bevestigd. Mera Dog wordt in Duitsland, in een van de modernste productiebedrijven van Europa, geproduceerd. De efficiënte en zorgvuldige productiemethoden garanderen grote kwaliteitszekerheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!