Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Markus-Mühle natuur-voer

Markus-Mühle natuur-voer

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,99


Snel overzicht

Hoogwaardig hondenvoer met natuurlijke samenstelling, voor elke hond geschikt

Het door de koude drukpers techniek toebereide hondenvoer van Markus Natuur is door zijn bijzondere natuurlijke samenstelling een bijzonder hoogwaardige voeding voor elke hond. In Markus-Mühle voer zit kracht! Markus-Mühle Nature hondenvoer is ontwikkeld door mensen die dagelijks met honden te maken hebben en door honden zijn omgeven, want ook honden moeten gezond leven.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Voor Markus-Mühle Natuur-voeding worden alle vaste ingrediënten tot meel gemalen. Daardoor wordt de biologische beschikbaarheid van de natuurlijke producten, het mengen en de vitale stof door een koude drukpers techniek optimaal verbeterd.

- Gevogelte, wild vis en eieren met levenmiddelenkwaliteit verzorgen uw hond met een zeer hoog eiwitgehalte
- Met natuurlijke en vitale voedingsvezels voor een optimale darmflora
- Behoedzame toebereiding door een speciaal koude drukpers techniek
- Voor de kauwbehoefte in brokkenvorm
- Altijd al vrij geweest van vlees- en beendermeel, ondanks dat dit pas in 2000 wettelijk werd voorgeschreven.
- Zonder zwaar verteerbare, plantaardige bijproducten zemelen, schalen, sojaextrakten of tarwegluten.
- Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.
- Zonder chemische kleurstoffen, lokstoffen, conserveringsmiddelen
- Geen anorganische mineraalstoffen zoals calciumcarbonaat, steenmeel of voederkalk

De voedingsspecialisten van Markus-Mühle hebben altijd al een ander aanpak gehad. Ze bieden uitsluitend voeding uit de natuur aan. Hun nieuwste innovatie: acticell-vruchtenenergie voor de cellen! Dit is een bijzondere samenstelling van verschillende vruchten die rijk zijn aan secundaire plantaardige stoffen. Deze functioneren o.a. als antioxidant en werken daardoor tegen het proces van het ouder worden.
Acticell ondersteunt de spijsvertering, sterkt het immuunsysteem en optimeert de voederconversie. Uit tien verschillende vruchten (o.a. ananas, appel, mango en bosbes) ontwikkelen de experten een uniek en uitsluitend natuurlijk vitaalstof combinatie. De vruchtenmix werkt al een soort brandstof voor de cellen en zorgt ervoor dat uw hond alle natuurlijke vitamines en secundaire plantaardige stoffen binnenkrijgt:

- West Indische kersen:bevatten veel vitamine C en ondersteunen het immuunsysteem.
- Appels: zijn bekend voor hun hoge pectine gehalt die belangrijk is als voedingsvezel voor het onderhouden van de darmflora.
- Bananen: bevatten veel calcium, belangrijke mineralen, vitamines, koolhydraten en voedingsvezels. Ze zijn vooral belangrijk voor hun energieverzorging, het sturen van activiteit in zenuwen en spieren en voor de activering van emzymen.
- Peren: ondersteunen, net zoals appels, de darmflora en zijn bekend voor hun hoog gehalte aan mineraalstoffen.
- Frambozen: bevatten biotine, die voor de groei van huid, vacht und klauwen notwendig en onmisbaar is.
- Bosbessen: bevatten veel fenolische zuren, flavonoïden en andere secundaire plantaardige stoffen die bijzonder belangrijk zijn voor de gezondheid van de kleine bloedvaten en het zicht.
- Sint-Jansbrood: heeft antioxidantische eigenschappen door flavonoïden, gallisch zuur en glycosiden en heeft dus een positief effect op de spijsvertering.
- Mangos: heeft een positief effect op de pigmentering van het vacht. De secundaire plantaardige stoffen die mangos bevatten dienen als antioxydant en ondersteunen het eigene immuunsysteem.
- Papayas: net zoals ananas bevatten ze belangrijke emzymen, vooral papaïne die ondersteunt bij het verteren van eiwitten. Bovendien is de papaya bekend voor zijn ondersteuning van de spijstvertering.

De hond is in duizend jaren als een zogenaamde prooigrijper ontstaan. Hij voedde zich met bessen, kruiden, vissen, insecten, maar vooral van verschillende prooidieren. Hij at niet alleen het vlees, maar ook de botten, ingewanden, lichaamssappen, penzen, verteerd gras, vel enz. In de natuurlijke prooi vond hij alles wat hij nodig had om gezond te blijven. Deze dingen vergeet de mens in de huidige tijd vaak. De beste voeding voor een hond zijn nog steeds kleine prooidieren. Maar je kunt niet overal honden natuurlijk prooi voeren. Om met een voer te creëren om aan al deze behoeften te voldoen, kwam een bekende dierenarts die tegelijkertijd fokker en bezitter van een hondenpensioen was. Het resultaat: Markus-Mühle Natuur hondenvoer.
Wetenschappelijke analyses bevstigen dat Markus-Mühle voer rijk is aan mineralen en een evenwichtigeamino-zuurgraad heeft die de optimale basis voor een hondenvoer vormen. Het voer wordt in een familiebedrijf in Westerwald geproduceerd met een speciaal koude drukpers techniek. De brokken van Markus-Mühle voer schoont de tanden en bevredigd de behoefte om te kauwen. Bij de vervaardiging van deze unieke hondenvoer wordt consequent afgezien van: rundvlees, varkensvlees, conserveringsmiddelen, chemische kleurstoffen, plantaardige eiwit extracten, kunstmatige aroma- en lokstoffen, genetisch gemodificeerde ingrediënten en anorganische mineralen.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!