Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Lind Guide

Lind Guide

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,99


Snel overzicht

Hulp voor een voorzichtig leren dat uw hond dicht naast u loopt, met gratis informatie-DVD!

Met deze zeer goede opvoedingshulp leert u uw hond op een zachte en stress vrije manier dat hij dicht naast u moet lopen.
De Lind Guide vertrouwt op de methode van positief loven gecombineerd met zachte correctie: ze biedt veel mogelijkheden van actieve en passieve correctie. De opvoeding van uw hond dat hij dicht naast u loopt geschiet met een leiding-band, wat achter de rug gedragen wordt.

Productbeschrijving

De leider stimuleert de hond met snoepjes of lof zodat hij dicht naast hem loopt en beloont hem als de hond succesvol is. Gecorrigeerd wordt via de FF-kogel (FF = fine feeling), de de hond in de gewenste positie brengt. De trekkracht van de hond wordt door het leiding-band achter de rug opgevangen, het hindert hem aan ongewenst trekken. Als de leider met vrije handen lopen wil, maar de hond dicht bij zijn lichaam hebben wil, hangt het band in het oog. Laat hij de leiding-lijn los, glijdt het band met de kogel tot het heup-oog. Als het band los is, krijgt de hond een grotere afstand. Voor puppy\'s en lijnen-beginners wordt een additionele lijn om te counteren mee geleverd, die meestal na een paar weken overvloedig is.
Maten: 40 mm, 140 cm + 20 cm, 130 cm
Voorbeelden:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!