Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Leg Leader

Leg Leader

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,99


Snel overzicht

De effectieve en snelle hulp bij de opvoeding van uw hond voor het aan de lijn-lopen. Perfect en veilig dicht bij baasje lopen - zonder geweld.

Geen lastig rukken aan de lijn meer - perfect en veilig aan de lijn lopen.
Legleader en de hierop gebaseerde trainingsmethode legleading is ontwikkelt door psydog, de gedragschool voor hond en mens. Jaren lange omgang met problematische honden en het weten van het onstaan van problematisch gedrag zijn de basis voor legleading.

Productbeschrijving

Het succes van legleading is, dat de hondenbezitter zijn hond en het foute gedrag ignoreert en de hond tegelijkertijd bij gewenst gedrag bekrachtigt.
legleading kan in veel bereiken ingezet worden. Het kan gebruikt worden bij de dagelijkse omgang met de hond zoals bij het joggen, wandelen of winkelen. Problematisch gedrag zoals agressiviteit, angst en aan de lijn trekken kunnen met de legleader op een stress vrije manier afgebouwd, geblokkeerd en in een alternatief gedrag verandert worden. De legleader kan ook bij puppy\'s al een opvoedingshulp zijn. De puppy leert -met het behoud van zijn natuurlijk gedrag - op zijn baasje te letten en heeft niet de mogelijkheid van een grote verzelfstandiging.
De aandacht in richting van het baasje is de beste mogelijke voorwaarde voor vrij lopen. legleading als oriënteringshulp voor honden is de ideale basis voor een harmonische relatie tussen hond en mens.
Omvang van de dij bij baasje: 39 - 60 cm, de lijn is 60 cm en 85 cm lang.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!