Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Beaphar Duo-Junior Pasta

Beaphar Duo-Junior Pasta

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 6,59


Snel overzicht

Lekkere multi-vitamine-pasta van Beaphar voor kitten, voor een gezonde ontwikkeling

Beaphar Duo-Junior Pasta ondersteunt de ontwikkeling van kitten. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten maken de pasta tot een heel bijzondere lekkernij, die bij een goede ontwikkeling niet mag missen.De pasta bevat veel levensnoodzakelijke vitaminen die noodzakelijk zijn voor kitten.
De vitaminen B1, B2, B6, B12 en foliumzuur ondersteunen het zenuwstelsel.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Biotine helpt uw kat aan een prachtig glanzende vacht. De extra toegevoegde taurine voor katten is van groot belang, aangezien zij zelf taurine niet in voldoende hoeveelheid kunnen produceren (synthetiseren). Taurine is onder andere onmisbaar voor het behoud van het zicht en de ondersteuning van de hartfunctie.
Beaphar Duo-Junior Pasta bevat calcium en is vergelijkbaar met de calcium uit de moedermelk, waardoor het makkelijk te verteren is. Calcium is balngrijk voor de botten en voor een goede ontwikkling van het gebit. De beste ingredienten, het speciale recept en de zorgvuldige bereiding maken van de Beaphar Duo-Junior Pasta een echte delicatesse.
Let op: het gebruik van extra vitaminepreparaten kan bij een overdosis schadelijk zijn. Consulteer daarom voor gebruik uw dierenarts.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!