Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

James Wellbeloved Senior/ Light Kalkoen & Rijst

James Wellbeloved Senior/ Light Kalkoen & Rijst

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,69


Snel overzicht

James Wellbeloved Hondenvoer voor oudere/overgewicht honden, geschikt voor honden met voedselallergieën, kalkoen als enige dierlijke proteïne bron, compleet uitgebalanceerd, hypoallergeen recept.

James Wellbeloved Kalkoen & Rijst voor oudere honden en honden met overgewicht bevat kalkoen als enige dierlijke proteïne bron en is speciaal geschikt voor honden die lijden aan voedselallergieën en voedselgevoeligheden. Voor andere honden zal James Wellbeloved hondenvoer intoleranties en allergieën helpen te voorkomen, dankzij het unieke recept.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

James Wellbeloved hypoallergeen voer bestaat uit een zeer gelimiteerde en duidelijk gedefinieerde selectie aan proteïne- en koolhydraatbronnen. James Wellbeloved bevat geen rund, varken, soja, tarwe of tarwegluten, zuivelproducten of eieren. Door deze ingrediënten te vermijden, worden de meeste voedselallergieën en intolleranties voorkomen.
Het spreekt voor zich dat James Wellbeloved geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt en ook geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Tevens bevat het geen toegevoegde suikers. James Wellbeloved is zacht voor het spijsverteringskanaal en is vrij van ingrediënten die gewoonlijk intollerantie veroorzaken. James Wellbeloved bevat geen overmatige vetten of proteïnes om hyperactiviteit te verminderen.
James Wellbeloved Senior/Light Kalkoen & Rijst is een compleet uitgebalanceerd hondenvoer gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en natuurlijke ingrediënten:

- Kalkoen is gebruikt als enige hypoallergene dierlijke proteïne bron en is zeer gemakkelijk te verteren. Ander dierlijke proteïnes, welke vaak lijden tot allergische reacties, zijn compleet vermeden. James Wellbeloved is een natuurlijk product en gebruikt daarom ook geen vleeshydrolysaat. De dierlijke vetten in het product komen uitsluitend van het kalkoenvlees dat is gebruikt.
- Volkoren rijst en gepelde rijst zijn beide een zeer goede koolhydraatbron voor gevoelige magen.
- Gerst is een natuurlijke vezel welke zeer belangrijk is voor de spijsvertering van uw hond.
- Natuurlijk zeewier is rijk aan jodium en probiotische vezels welke meewerken aan een gezonde stofwisseling.
- Alfalfa is een natuurlijke bron van essentiële mineralen en anti-oxidanten, welke de stofwisseling van uw hond helpt te beschermen en welke zal bijdragen aan een goede gezondheid op latere leeftijd.
- Gedroogde bietenpulp levert vezels en bevordert zo een goede darmflora.
- Yucca Schidigera helpt de geur van de ontlasting te verminderen.
- Vlas is rijk aan essentiële omega-vetzuren, welke goed zijn voor een rijke, glimmende vacht.

James Wellbeloved hondenvoer bevat alle onderstaande ingrediënten:

- Alle essentiële vitamines A, D, E en B.
- Vitamine E als natuurlijke anti-oxidant beschermt tegen vrije radikalen.
- Probiotische vezels van witlof extract welke rijk is aan Inuline, wat de gezondheid van het darmkanaal bevordert (niet te verwarren met Insuline).
- Levert alle essentiële mineralen (b.v. Calcium, Fosfor) en essentiële spoorelementen (b.v. zink, magnesium, selenium).

Zo zien de brokjes van James Wellbeloved Senior/Light kalkoen & rijst eruit:
James Wellbeloved hondenvoer is gezond en lekker: alle componenten van dit eerste klas voer hebben een speciaal effect en doel en zijn ondertussen gemakkelijk te verteren. James Wellbeloved helpt voedselallergieën en voedselintolleranties te minimaliseren en bevordert een gezonde spijsvertering en een gezonde vacht en huid. James Wellbeloved bevordert de gezondheid en de vitaliteit van uw hond.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!