Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hunter Round & Soft Set: Hondenriem + halsband

Hunter Round & Soft Set: Hondenriem + halsband

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 88,90


Snel overzicht

De hondenriem en hondenhalsband zijn van rondgestikt zacht elandleer. Bespaar meer dan 10% ten opzichte van de aankoop van de losse producten.Kleur: cognac

Deze dressuurhalsband en de lijn van fijn zacht elandleer kan voor elk hondenras en -grootte worden gebruikt. Beide producten hebben een aangenaam zachte greep.
Zacht en warm - dat zijn de voornaamste eigenschappen van dit leer.

Productbeschrijving

De in vrijheid levende elanden (Alces Alces), die in de Finse wouden voorkomen, staan erom bekend dat zij bijzonder vitaal en gezond zijn.
Halsband en voerlijn zijn rond gestikt en van leerstukken voorzien. De leren halsband en de leren lijn hebben een rond kern van polyamide, die zich kenmerkt door zijn trekvastheid, hij is extreem belastbaar en houdt bij de sterkste krachten stand.Made in Germany
Producten van de Hunter Round & Soft-Serie zijn met name voor honden met een lange vacht geschikt, omdat de ronde verwerking de vacht ontziet en afbreken van haren vermeden wordt.
Opdat u langer plezier aan deze eenmalige zachte producten heeft, bevelen wij u bij intensiefgebruik van halsband en lijn, zoals als bijvoorbeeld bij (jacht) training, waterwerk, bij spelen met andere honden Hunter Alternatieve-Producten aan.

- Zacht, elastisch elandleer
- Kleur: cognac
- zeer handig
- Ademend
- Rondgestikt
- Metalen delen vernikkeld
- Met leren opzetstukken
- Robuste en trekvaste nylonvoering
- Halsband met stoppring
- Voerlijn 3-voudig verstelbaar
- Made in Germany
Welke maat heeft uw hond nodig:
Let erop dat de maat van de halsband betrekking heeft op de gehele lengte, inclusief het trekdeel .
Het trekdeel heeft bij alle maten een lengte van 9 cm.
Algemene informatie over Hunter-elandleer:
Het uiterst zeldzame en hoogwaardige elandleer uit de wouden van Scandinavië behoort tot een van de fijnste leersoorten ter wereld. Dit leer is heel zeldzaam, omdat er maar een paar elanden per jaar afgeschoten mogen worden. Daardoor wordt gewaarborgd dat het ecologisch evenwicht in de Scandinavische wouden behouden blijft.
De gecontroleerde jacht op elanden begint aan het begin van de arctische winter- als de huid het sterkte is. Ieder huid wordt met de hand nagekeken en uitgekozen. Ieder product van elandleer is door de bijzondere natuurlijke structuur van het leer een unicum.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!