Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hunter hondenlijn Round & Soft

Hunter hondenlijn Round & Soft

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 61,90


Snel overzicht

3-voudig verstelbare hondenlijn gemaakt van afgerond elandleer. Door de ronde vorm uiterst vriendelijk voor de vacht, kleur: Zwart

Deze hondenlijn is geliefd bij iedere hond, de lijn overtuigt door de zeer aangename en zachte handgreep.
Zacht en warm. dat zijn de eigenschappen van dit elandleer. De in de Finse bossen levende elanden (Alces Alces) gelden als bijzonder levendig en gezond.

Productbeschrijving

De lijn is rond genaaid en van beschermingskappen voorzien. Een robuuste en scheurbestendige nylon inzet stabiliseert de hondenlijn De naden zijn qua kleur op de lijn afgestemd. en geven de lijn een elegante touch. Made in Germany
Opdat u lang plezier heeft van uw leren hondenlijn raden wij u aan, o.a. bij de training, in het water en bij het spelen met andere honden van alternatieve producten van Hunter gebruikt te maken.

- zacht, warm elandleer
- Kleur: Zwart
- Zeer handvast
- Leer ademt
- Rond genaaid
- Metalen delen vernikkeld
- Met lederenkappen
- Robuuste en scheurbestendige nyloninzet
- 3-voudig verstelbaar
- Made in Germany
Algemene informatie Hunter elandleer:
Het uiterst zeldzame en hoogwaardige elandleer uit de bossen van Scandinavië hoort tot de beste leersoorten ter wereld. Het leer is zeldzaam omdat per jaar slechts een beperkt aantal elanden voor de jacht worden vrijgegeven. Daarvoor wordt gegarandeerd dat het biologisch evenwicht in de bossen behouden blijft. De elandjacht begint ten tijde van het begin van de winter, wanneer de huid het sterkst is. Iedere huid wordt met de hond gecontroleerd en uitgezocht. Ieder product van elandleer is een uniek product vanwege de natuurlijke structuur.
De passende halsband vindt u hier:
-
Hunter hondenhalsband Round & Soft
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!