Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hunter  hondenhalsband Round & Soft

Hunter hondenhalsband Round & Soft

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,90


Snel overzicht

Dressuur-Halsband van Hunter gemaakt van zacht elandleer. Door de ronde vorm uiterst vriendelijk voor de vacht.Kleur: cognac

Deze dressuur halsband is geliefd bij ieder hondenras. De halsband overtuigt door de zeer aangename en zachte handgreep.
Zacht en warm. dat zijn de eigenschappen van dit unieke elandleer. De in de Finse bossen levende elanden (Alces Alces) gelden als bijzonder levendig en gezond.

Productbeschrijving

De Halsband is rond genaaid en van beschermingskappen voorzien. Een robuuste en scheurbestendige nylon inzet stabiliseert de hondenlijn De naden zijn qua kleur op de lijn afgestemd. en geven de lijn een elegante touch. Made in Germany
De hondenhalsband Round & Soft is met name voor honden met een lange vacht geschikt, omdat de ronde afwerking de vacht verschoond en haarbeschadigingen vermijdt.
Opdat u lang plezier heeft van uw leren hondenlijn raden wij u aan, o.a. bij de training, in het water en bij het spelen met andere honden van alternatieve producten van Hunter gebruikt te maken.

- zacht, warm elandleer
- Kleur: cognac
- Zeer handvast
- Leer ademt
- Rond genaaid
- Metalen delen vernikkeld
- Met lederenkappen
- Robuuste en scheurbestendige nyloninzet
- 3-voudig verstelbaar
- Made in Germany
Algemene informatie Hunter elandleer:
Het uiterst zeldzame en hoogwaardige elandleer uit de bossen van Scandinavië hoort tot de beste leersoorten ter wereld. Het leer is zeldzaam omdat per jaar slechts een beperkt aantal elanden voor de jacht worden vrijgegeven. Daarvoor wordt gegarandeerd dat het biologisch evenwicht in de bossen behouden blijft. De elandjacht begint ten tijde van het begin van de winter, wanneer de huid het sterkst is. Iedere huid wordt met de hond gecontroleerd en uitgezocht. Ieder product van elandleer is een uniek product vanwege de natuurlijke structuur.
De passende hondenlijn vindt u hier:
-
Hunter hondenlijn Round & Soft
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!