Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hondenmand Doggy Travel Junior

Hondenmand Doggy Travel Junior

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,90


Snel overzicht

Veelzijdige hondenmand voor de fiets of als draagtas, ideaal voor kleine honden tot 7 kg

Bij mooi weer is fietsen een van de leukste activiteiten. Kleine honden kunnen vanwege hun grootte slecht naast de fiets lopen, of zijn vanwege hun leeftijd of ziekte niet in staat de fiets te volgen.
Voor kleine honden is er daarom de ideale oplossing: Hondenmand Doggy Travel Junior
Deze transportmand draagt een gewicht tot ca. 7 kg.

Productbeschrijving

U kunt de mand met het gepatenteerde KLICKfix systeem veilig aan het stuur van uw fiets monteren. Het KLICKfix-omhulsel wordt eenvoudig aan het stuur gemonteerd en de transportmand kunt u er vervolgens in hangen en fixeren.
De transportmand is gemaakt uit robuust en duurzaam nylonmateriaal in de kleur grijs-oranje. In de vier praktische net-tassen aan de zijkant kunt u tractaties, speelgoed of de lijn opruimen. Aan de voorkant is een extra tas met ritssluiting om uw mobiele telefoon of portemonnee in op te ruimen. Bovendien bevindt zich aan de voorkant een brede reflectorstrook. De bodem van de draagtas Doggy Travel Junior is versterkt en biedt een veilige plek voor uw hond. Met de halsband-vergrendeling verhindert u dat uw hond plotseling uit de mand springt. Voor de verdere veiligheid dient een net dat met een ritssluiting kan worden geopend en gesloten. De draagkracht van deze hondenmand is ca. 7 kg.
Als variant kunt u deze fietstas ook zonder problemen als draagtas gebruiken door de riem met het gepolsterde schouderstuk aan de tas te hangen.
Gebruiksvoorbeeld:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!