Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hondenkennel  Sunnypet

Hondenkennel Sunnypet

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 849,00


Snel overzicht

Overdekte hondenkennel uit hout voor het tijdelijk onderbrengen van een hond - makkelijke montage

Comfortabele hondenkennel compleet uit hout voor het tijdelijk onderbrengen van een hond. Het hondenhok is aan drie kanten compleet met houten elementen gesloten. Een helft aan de voorkant van de hondenkennel is als contactzone gedacht. Door de stevige hekwerkdeur uit metaal kan de hond te allen tijde geaaid worden en kan zijn omgeving vanuit een aangename positie bekijken.

Productbeschrijving

De deur is bovendien met een draadsysteem uitgerust, waarin voer- en/of waterbak in gezet kunnen worden, zonder de deur te moeten openen.
De tweede helft is als rustzone voor de viervoeter gedacht. Hier kan een gezelligeslaaphoek, die ook tegen weersomstandigheden beschermt, worden ingericht. Door een venster met metalen hekwerk dringt daglicht in de slaaphoek binnen. Zo is ´s zomers en ´s winters een goede ventilatie mogelijk.
Het geoliede hout zorgt voor een weers- en winterbestendig thuis.
Verder pluspunt: de hut is makkelijk schoon te maken en met weinig schroeven makkelijk te monteren.
Voor de montage is een schroevendraaier nodig.
Attentie: zonder verzorging droogt hout uit en kan breekbaar worden, krom trekken of wordt onooglijk. Zorgt u dus voor een regelmatige basisreiniging en onderhoud van uw kleindierstal/uw hondenhut. Wij adviseren stallen en hutten voor buitengebruik dienovereenkomstig na te behandelen. Gebruikt u hiervoor a.u.b. voor dieren onschadeijke houtverzorgings-/houtlakproducten.
Kiest u bij voorkeur een beschermde standplaats, om slijtage door het weer te verminderen.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!