Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Hills Nature's Best Canine Senior Mini / Medium '

Hills Nature's Best Canine Senior Mini / Medium '

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,99


Snel overzicht

Hill\'s Nature\'s Best Canine Senior hondenvoer voor oudere honden vanaf 7 jaar (tot 25 kg), perfecte combinatie van gezonde en natuurlijke ingrediënten, zonder tarwe, soja of goedkope vulstoffen

Als hondenbezitter weet u, dat hoogwaardige voeding een belangrijke rol speelt als het om de gezondheid van uw hond gaat. Hill\'s Nature\'s Best Canine Senior hondenvoer voor oudere honden vanaf 7 jaar, die minder dan 25 kilo wegen, bevat precies de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen en geen ongewenste goedkope opvulstoffen.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

De balans van deze hoogwaardige inhoudsstoffen is de sleutel voor de beste voeding van uw hond. Nature\'s Best overtuigt door:

- Lekkere hoogwaardige kip ondersteunt de ontwikkeling van sterke botten en spieren en verzorgt uw hond met essentiële aminozuren voor een optimale gezondheid .
- Bruine rijst is een makkelijk verteerbare en gering allergene koolhydratenbron, die de maag van uw hond ontziet en een optimale voedingsstofopname bevorderd.
- Mais geeft uw hond veel energie voor alle lichaamscellen, de hersenen en de rode bloedcellen alsmede met essentiële vetzuren.
- Haver is een belangrijke vezelbron voor een gezonde vertering en vaste ontlasting. Haver geeft het lichaam ook vitamine-B, proteïnen en energie.
- Tuingroente is een natuurlijke bron voor anti-oxidanten, zoals carotine en vitamine E, die het immuunsysteem versterken.
- Het hoge gehalte aan Omega-3 en Omega-6-vetzuren ondersteunt een stralend uitzien met een gezonde huid en glanzende vacht.
- Vruchten zijn essentieel voor de gezondheid van uw hond en een perfect functionerend maagd-darmkanaal, en daarnaast een grote vitamine-C bron.
- Klinisch geteste antioxidanten ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem.
- Zonder tarwe, soja of goedkope vulstoffen.
- Geen toevoeging van kunstmatige conserveringsstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen.

Hill\'s Nature\'s Best Canine Senior is een alleenvoer voor oudere honden vanaf 7 jaar(tot 25 kg).
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!