Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Halsband Modern Art Collection

Halsband Modern Art Collection

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,90


Snel overzicht

Aantrekkelijke en elegante Hunter Smart hondenhalsband uit kunstleer voor de exclusieve hond met mooie verwisselbare hangers en individueel vorm te geven - pure glamour.
Kleur: zwart

Schenk uw lieveling een zweem glamour. Door deze sieraad Hunter Smart Modern Art Collection hondenhalsband heeft u steeds een naar eigen wens samengestelde halsband voor uw lieveling.

Productbeschrijving

De hondenhalsband Modern Art Collection uit deHunter Smart Lijn kenmerkt zich door uitstekende kwaliteit. Het zachte kunstleer is ruk- en scheurvast en ligt wonderlijk zacht in de hand. Kunstleer is bovendien afwasbaar en vanzelfsprekend hitte- en koudebestendig. De gesp uit metaal en de D-ring zijn vernikkeld en stabiel vastgenaaid. Passend gekleurde naden zorgen voor een optisch perfect voorkomen. Deze zijn dubbel gestikt.
Het bijzondere accent krijgt de halsband door de elegante ogen. Dankzij een kleine karabijn kunnen de decoratieve hangers snel en eenvoudig opgehangen, verwisseld en gecombineerd worden.De halsband wordt in de gewenste grootte al met sieraadhangerset 2, bestaande uit 2x sleutel, 2x kroon, 2x lieveheersbeestje geleverd.w Steeds modisch en naar uw smaak!

- Kunstleer
- Metalen delen vernikkeld
- In passende kleur gestikt
- Dubbel gestikt
- Ringogen voor sieraadhangers
- Kleur: zwart
- Made in Germany

Verstelmogelijkheden hondenhalsband:

- Grootte 35: 24-30 cm, breed 2,2 cm
- Grootte 40: 29-35 cm, breed 2,2 cm
- Grootte 45: 34-40 cm, breed 2,2 cm
- Grootte 50: 39-45 cm, breed 2,2 cm

Passend bij de Modern Art Collection hondenhalsband zijn er schattige wisselsets met hangers. De grootte van de hanger is ca. 1,5 cm. De modische sieraadhanger uit zinklegering met vernikkelde messing-karabijnen kunt u ook individueel zonder halsband gebruiken.
Aanwijzing:
Let u er a.u.b. op, dat het helaas niet mogelijk is, de sieraandhangerset individueel samen te stellen.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!