Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Fokker Lamb & Rice

Fokker Lamb & Rice

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,95


Snel overzicht

Fokker Lamb & Rice ondersteunt het vacht en de huid, vooral bij allergieën, bij volwassen honden met een gewicht tussen de 2 en 80 kg

Zoals bij mensen hebben honden in verschillende levensfasen verschillende voedingsbehoeften. Bij honden wordt dit bepaald door de factoren leeftijd, activiteit en lichamelijke conditie. Doordat Fokker een voedingsprogramma heeft, die samengesteld is door voedingsdeskundigen en mensen uit de praktijk, is het voer precies op de specifieke behoeften van uw hond afgestemd.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Daarom bevat Fokker alleen de allerbeste ingrediënten!
Fokker is ook een hoogwaardige voeding die zeer betaalbaar is!
Fokker Lamb & Rice, voor volwassen honden met een gewicht tussen de 2 en 80 kg, is een volledig hondenvoer voor volwassen honden, gemaakt op basis van lam en rijst.
Het bijzondere aan dit voer is dat het geschikt is voor gevoelige honden en honden met de neiging tot allergieën. Het bevat de essentiële vetzuren, voor een volle en glanzende vacht en ondersteunt de huid als uw hond misschien last heeft van eczeem, haaruitval of een schilferige huid. Doordat dit voer zo smakelijk is, is het bovendien óók geschikt voor kieskeurige eters!
Kortom: dit is een absoluut top-product.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!