Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Eukanuba Wild Nature Scharrelkalkoen

Eukanuba Wild Nature Scharrelkalkoen

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,99


Snel overzicht

Wild Nature droog hondenvoer van Eukanuba, geïnspireerd door de natuur - uitgebalanceerde voeding voor uw hond met scharrelkalkoen van landelijke bedrijven als hoofdingrediënt.

Voordat honden tam werden gemaakt, was vlees hun voornaamste voedingsbron. Zelfs nu nog, leveren dierlijke proteïnes essentiële voedingsstoffen die elke hond nodig heeft. Wild Nature hondenvoer van Eukanuba laat zich leiden door de afkomst en de voedingsbehoeften van honden van over de hele wereld en zorgt voor hen op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Kalkoensvlees van landelijke bedrijven is een natuurlijke bron van gemakkelijk te verteren proteïnes, welke de ontwikkeling van sterke, slanke spieren ondersteunt. Een unieke mix van granen, inclusief gerst en rijst, levert een hoge kwaliteit aan koolhydraten voor langdurige energie. De speciale combinatie van anti-oxidanten, inclusief vitamine E, helpt uw hond gezond te blijven en langer te leven. Er zijn geen vulstoffen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt voor dit natuurlijke hondenvoer.
Eukanuba Wild Nature bevat:

- Een unieke selectie van hoogwaardige proteïnes - gebaseerd op het natuurlijke dieet van uw hond zijn voorouders
- Hoofdingrediënt is kalkoensvlees van landelijke bedrijven, voor de opbouw van sterke, slanke spieren
- Unieke graanmix, inclusief gerst en rijst, geeft uw hond energie en vitaliteit
- Combinatie van anti-oxidanten voor een gezond, lang leven
- Tandverzorgend systeem voor gezonde tanden
- Geen vulstoffen
- Geen kunstmatige smaakstoffen
- Geen toegevoegde kleurstoffen of conserveringsmiddelen

Eukanuba droog hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voorziet in de speciale behoeften van uw hond. Hoogwaardige ingrediënten, inclusief dierlijke proteïnen als hoofdingrediënt, onderscheidt Eukanuba hondenvoer van elk ander hondenvoer. Alle Eukanuba producten bevatten een hoge voedzame concentratie en vereisen daarom minder grote hoeveelheden per voeding.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!