Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Eukanuba Breed Teckel

Eukanuba Breed Teckel

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,79


Snel overzicht

Eukanuba Breed Teckel, speciaal voor de voedingsbehoeftes van volwassen teckels, voor sterke gewrichten, gezonde tanden en tandvlees

Ook bij een ras zoals de Teckel, met zijn unieke lichaamsbouw en houding, kan de soort voeding die de hond krijgt het leven van de hond danig beïnvloeden. Eukanuba Breed teckel hondenvoer bevat als hoofdproteïnebron hoogwaardige dierlijke proteïne uit kip, lam en eieren.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

De speciaal op de behoeftes van Teckels aangepaste receptuur is het resultaat van jarenlang onderzoek en biedt meer als alleen het voldoen aan de dagelijke voedingbehoeftes.
Sterkegewrichten en een goed ontwikkeld spierstelsel voor een actief leven:
De gewrichten en de rug van uw teckel worden door zijn spierstelsel ondersteund. Voor het behoud van de spiermassa- en kracht bevatEukanuba Breed Teckel voldoende proteïne uit dierlijke bronnen zoals kip, lam, vis en eieren. Gewrichten en kraakbeen van de teckel profiteren van speciale voedingsstoffen zoalsglucosamine en chondroitinsulfaat, die ook in natuurlijke vorm in het lichaam voorkomen en als bouwstenen voor gezond kraakbeen dienen.Eukanuba Breed Teckel levert bovendien essentiële Omega-6 en Omega-3 vetzuren in een optimale Verhouding. Omega-3 vetzuren, onder andere in vis en visolie, beschikt over een ontstekingsremmende werking, die de gezondheid van de gewrichten ondersteunt.
Een gezonde eetlust heeft een goede gewichtsmanagement nodig:
Wanneer uw teckel in topvorm moet blijven, moet hij in ieder geval veel bewegen en een voeding krijgen die aan zijn ras en leefwijze is aangepast.Een gezond, vetarm spierstelsel is voor de ondersteuning van zijn gewrichten erg belangrijk en helpt tevens zijn robuuste verschijning, en zijn beweeglijkheid te behouden.Eukanuba Breed Teckel is derhalve een uitgebalanceerd hondenvoer en bevat daarnaast de vitaminegelijkende substantie L-Carnitine.
L-Carnitine bevordert de conversie van energie voor het hart, lever, spierstelsel en andere organen.
Sterke honden hebben ook sterke afweer nodig:
Uw Teckel werd oorspronkelijk gefokt om bij weer en wind buiten te zijn, en op knaagdieren en ook grotere dieren te jagen. Bij het spelen in het park, of het graven staat uw hond bloot aan vele weersinvloeden en heeft derhalve een sterk immuunsysteem nodig.Eukanuba Breed Teckel bevat bijzonder hoogwaardige, hoogverteerbare voedingstoffen, die zijn natuurlijke afweerkrachten iedere dag ondersteunen. Antioxidanten (bijv. vitamine E) zijn belangrijk, want ze helpen het verouderingsproces van de lichaamscellen te vertragen, en ondersteunen de immuuncellen, wanneer de hond ouder wordt. Dit is bijzonder belangrijk voor kleine hondenrassen zoals de teckel, die een hoge levensverwachting hebben.
Langdurige tandverzorging:
Tandproblemen kunnen bij kleinere rassen zoals de teckel vaker optreden, omdat de tanden vanwege de veel kleinere mond in verhouding te groot voor de kaak zijn. Uw profiteert vande premiumvoeding van Eukanuba Breed Teckel want terwijl uw teckel op zijn eten kauwt wordt reeds tandsteen van de tanden verwijderd. Gelijktijdig komen speciale mineralen vrij die zich aan de tandoppervlakte hechten. Zij vormen een tijdelijke barrière, die ook na de maaltijden verhindert dat zich tandsteen aan de tand vastzet. Eukanuba Breed Teckel hondenvoer, in verbinding met dagelijks tandenpoetsen en regelmatige controles, ondersteunt de gezondheid van tanden en tandvlees van uw teckel.
Eukanuba Breed Teckel hondenvoer is eveneens geschikt voor Welsh Corgi\'s, Petit Basset Griffon Vendéens en Dandie Dinmont Terriërs, omdat die dezelfde voedingstofbehoeftes hebben.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!