Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Eukanuba Breed Rottweiler

Eukanuba Breed Rottweiler

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,49


Snel overzicht

Eukanuba Breed Rottweiler hondenvoer, speciaal voor de voedingbehoeftes van Rottweilers, voor sterke gewrichten, krachtig spiergestel, optimaal gewicht en een glanzende vacht

Ook bij rassen zoals de Rottweiler, die door hun grote kracht en het rustige, maar opmerkzame temperament gekenmerkt wordt, kan voeding het leven van de hond beïnvloeden. Eukanuba Breed Rottweilers bevat als hoofdproteïnebron hoogwaardige dierlijke proteïne uit kip, lam en eieren.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

De speciaal op de behoeftes van Rottweilers aangepaste receptuur is het resultaat van jarenlang onderzoek en biedt meer als alleen het voldoen aan de dagelijkse voedingbehoeftes.
Sterke, flexibele gewrichten voor ongehinderde bewegelijkheid:
De gewrichten, vooral het gewrichtskraakbeen, van grote honden zoals de Rottweiler kunnen van speciale voedingsstoffen in hun voeding profiteren. Eukanuba Breed Rottweiler bevat glucosamine en chondroitinesulfaat, de bouwstenen voor gezond kraakbeenweefsel. Worden ze via de voeding toegevoerd, dan ondersteunen ze het natuurlijkregeneratieprocesvan gezonde gewrichten. Eukanuba Breed Rottweiler levert bovendien essentiële Omega-6 en Omega-3 vetzuren in een optimale verhouding. Omega-3 vetzuren, die onder andere in vis en visolie aanwezig zijn, beschikken over ontstekingsremmende eigenschappen, die de gezondheid van de gewrichten ondersteunen.
Sterke, atletische viervoeters hebben krachtige spieren en een optimaal gewicht nodig:
Honden zijn van nature vleeseters en hun voeding dient een aan dierlijke proteïnen rijke voeding zijn, die ook alle essentiële aminozuren bevat, die voor de opbouw, regeneratie en behoud van gezond spieren en gezond weefsel belangrijk zijn.Proteïnen, die uit een zuiver plantaardige voedingsbron stammen bevatten niet alle essentiële aminozuren. Eukanuba Breed Rottweiler bevat dierlijke proteïnen (B.v. uit kip, lam, vis en eieren) in een uitgebalanceerde verhouding, voor een krachtig spiergestel alsmede een aangepast vetgehalte voor een optimaal lichaamsgewicht.
Bij een Rottweiler kan het gewichtsmanagement een probleem zijn. Daarom bevat Eukanuba Breed hondenvoer de vitaminegelijkende substantie L-carnitine. L-carnitine bevorderd de conversie van vet in energie voor hart, lever, spiergestel en ander weefsel. Het behoud van een vetarm spiergestel bij grote, actieve honden zoals de Rottweiler ondersteunt de gewrichten en maakt een gezonde en actieve leefstijl mogelijk.
Geregelde vertering voor een actief leven:
De verteerbaarheid van de voeding en de aanwezige voedingsvezels spelen een grote rol voor de gezondheid van het maag-darmkanaal en de vertering van uw Rottweiler. Wanneer uw hond aan grote inspanningen is blootgesteld, kan het verteringssysteem daarop reageren. Eukanuba Breed Rottweiler bevat hoogverteerbare proteïnen, waardoor minder onverteerbare voedingsstoffen in de dikke darm landen. Dit reduceert gasvorming en diarree. Bietenvezels in Eukanuba Breed hondenvoer zorgen voor een goede ontlasting alsmede een regelmatige en gezonde darmfunctie. Darmbacteriën ontleden de bietenvezels. De daarbij ontstane bacteriën dienen voor de darmcellen als energieverzorging, hierdoor wordt het verteringssysteem ondersteund.
Koninklijke hond –Karakteristieke vacht:
De zelfverzekerde houding en indrukwekkende kracht van uw Rottweiler komen door hun unieke zwarte vacht met zachte onderwol en roodbruine accenten volledig tot uiting. Het middellange dichte haar met zachte onderwol past bij een afstammeling van de werkhond-rassen. Het is robuust, makkelijk te verzorgen, dichtbij het gespierde lichaam en glimmend glanzen!Iedere haar beschikt over een talgklier, die belangrijke olie en was produceert. Deze verhinderen het uitdrogen van de haren en behouden de prachtige glans van de vacht. De haarwortels zijn diep in de huid verankert, die in gezonde toestand zacht en flexibel is. Voedingsstoffen zoalsomega-6- en omega-3-vetzuren bevorderen de productie van deze olie en was en verbeteren de algemene toestand van huid en vacht, door middel van het beschermen van weefsel en membranen.De optimaal uitgebalanceerde verhouding van omega-6- tot omega-3-vetzuren in Eukanuba Breed Rottweiler kan de vachtkwaliteit van uw hond in slechts acht weken verbeteren.
Eukanuba Breed Rottweiler hondenvoer is eveneens geschikt voor Bordeauxdoggen, Cane Corso en Dogo Argentino, die de gelijke voedingbehoeftes hebben.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!