Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Young & Active

Bosch Young & Active

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,49


Snel overzicht

Bosch Young & Active hondenvoer voor puppy\'s en jonge honden, ook voor het voeren van gevoelige sport- en prestatiehonden, optimale hoeveelheid eiwit, energie, mineralen en vitaminen

Bosch Young & Active hondenvoer met het Life Protection Concept is door zijn bovengemiddelde verdraagbaarheid en zijn uitgelezen proteïne-, energie- en mineralenbalans zowel de basis voor een harmonisch vitaal fokken van puppy\'s en jonge honden van alle rassen als voor de voeding van gevoelige sport- en prestatiehonden.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Bosch Young & Active is bijzonder goed te verdragen, met name ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsstoornissen.
Hoogwaardige eiwitcomponenten in Bosch Young & Active hondenvoer zijn de basis voor een gezonde verzorging met alle essentiële aminozuren en zorgen samen met de mineralen en vitaminen voor de optimale ontwikkeling van spieren, botten en alle organen van opgroeiende honden.
Bosch Young & Active hondenvoer met het Life Protection Concept heeft een evenwichtig en gezond gehalte eiwit, energie, mineralen, vitaminen en sporenelementen evenals een veelzijdige, unieke samenstelling. Bosch Young & Active hondenvoer helpt onnodige belasting van de stofwisseling te vermijden en ondersteunt zo de vitaliteit en levensvreugde van uw hond.
Naast de pure voedingsfysiologisch evenwichtige basisvoorziening met alle noodzakelijke voedingsstoffen, staan vitaliteit, levensvreugde en welzijn van de hond steeds meer in de belangstelling van de zorgzame hondenbezitters. Het Bosch Life Protection Concept geeft u een nieuw, modern voedingsconcept, dat door het oplossen van bijzondere voedingsvraagstukken aan het welzijn van uw hond bijdraagt.
Bosch hondenvoer met Life Protection Concept wordt zonder de gebruikelijke glutenhoudende graansoorten gefabriceerd en is daardoor ook zeer goed geschikt voor honden, die gevoelig reageren en zulke stoffen niet kunnen verdragen. Alternatieve koolhydraatbronnen gierst en aardappelen leiden tot een beduidend lager zogenaamd allergeen potentieel.
Door verschillende vooral verdraagzame en goed verteerbare proteïnen te gebruiken wordt de verzorging met noodzakelijke eiwitbouwstenen en essentiële aminozuren al bij relatief lage proteïne-hoeveelheden gegarandeerd. Door de daarmee gepaard gaande lagere belasting van de stofwisseling door proteïne-afbraakproducten zijn de Life-Protection-Concept-kwaliteitsproducten zeer goed te verdragen, speciaal ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsstoornissen.
Life Protection Concept:

- Immunity Control:
Beta-glucanen zijn speciale koolhydraten die met hun specifieke structuur een natuurlijke, afweerstimulerende werking ontplooien.
- Cell Protection:
Belangrijke natuurlijke antioxidatief werkende bestanddelen uit verschillende vruchten (o.a. zorgvuldig gedroogde tomatenpuree (minstens 0,5%), met zorg gedroogde rode bosbessen (minstens 0,2%) evenals vitamine E en het sporenelement selenium (als natriumseleniet 0,3 mg/kg) beschermen de lichaamscellen tegen de schadelijke aanval van stofwisselingsafbraakproducten.
- Eye Care:
Een uiterst effectieve combinatie van speciale componenten met natuurlijke hoeveelheden antioxidatief werkende bestanddelen (bijv. goudsbloemen minstens 0,025 %) en toegevoegde vitaminen ondersteunt het natuurlijke zicht en bestrijdt de leeftijdsgebonden verandering van het gezichtsvermogen.
- Hair & Skin:
Hoog werkzame vitaminen en sporenelementen (o.a. koper minstens 2,5%) en een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren (o.a. Omega 6: Omega 3 < 5:1) evenals verschillende uitgelezen componenten (o.a. zeewiermeel minstens 0,1 %) zorgen voor een soepele huid en een optimaal gepigmenteerde, glanzende vacht van de hond.
- Cartilage Care:
Mosselextracten in de producten van het „Life Protection Concepts“ leveren hoogwerkzame glucosaminen. Glucosaminen en chondroitinen van hun kant kunnen de functie van het kraakbeen, met name in het gewrichten, doeltreffend ondersteunen.
- Stable Intestinal Flora:
Uitgezochte, zeer zorgvuldig verwerkte, grondstoffen zorgen voor een uitstekende verteerbaarheid en een goed gevormde ontlasting.
- Dental Care:
De grootte evenals de oppervlakte kwaliteit van de brokken stimuleren de hond onmiskenbaar tot het automatisch fijnmalen van het voer. Hieruit komt een positief schuur-effect voort voor de reiniging van het tandoppervlak, nog eens extra ondersteund door het gebruik van gestructureerde plantenvezels.
- Energy Transfer:
Lecithine en carnitine bevorderen de energie en vet-stofwisseling en het verbetert het energiegebruik van het voer. De werking van de hartspier wordt hierdoor ondersteund.
- Olfactory Sense:
Bij een marginale verzorging met bepaalde mineralen (bijv. natrium) kunnen honden met een verminderd reukvermogen reageren. Gezien deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke mineralen en sporenelementen.
- Nerves & Brain:
Bij een sub-optimale voeding met bepaalde vitaminen kunnen honden met een verandering in het centrale zenuwstelsel reageren. Ook met deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke vitaminen.

Bij de zak voer van 3,75 kg zorgt het praktische \"ZIP\"-systeem voor hersluitbaarheid van de verpakking en zodoende voor de smaakbescherming van het hondenvoer na het openen. Bij de 12,5 kg zak zorgt het \"Top-Slider\"-systeem ervoor. Daarmee handhaaft het Bosch Life & Care hondenvoer zijn versheid en smakelijkheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!