Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Special Light

Bosch Special Light

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,50


Snel overzicht

Bosch Special Light is een speciale hondenvoer gericht op gevoelige honden

Special Light is een speciaalvoer geproduceerd voor honden met een gevoelige spijsvertering. Het extreem lage hoeveelheid aan proteïne leidt tot een duidelijke vermindering van de stikstof in de stofwisseling en door de hoge kwaliteit van de proteïne is het zelfs mogelijk Bosch Special Light als compleetvoeding te geven.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Het lage gehalte aan mineralen reduceert de risico op blaasgrind of struiviet. Op grond van deze eigenschappen is Bosch Special Light het ideale voer voor honden met bijvoorbeeld nier- of leverproblemen. Door het voeren van Bosch Special Light wordt de belasting op de verschillende organen vermindert.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- De voorzichtig geselecteerde grondstoffen zorgen voor een uitstekende vertering en een verbetering van de consistentie van de uitwerpselen.
- Het verlaagde aandeel van de stofwisseling, die verantwoordelijk is voor het vormen van nierstenen, reduceert het gevaar op afzettingen in de urineuitvoerende organen.
- Door het laag proteïnegehalte hoeft het lichaam minder eiwit af te breken waardoor de lever en stofwisseling minder worden belast.
- Ideale aanvulling van de maaltijd en vult gelijk diens tekorten aan tot een volwaardige voeding en verrijkt het dagrantoen gefaseerd met bijzondere voedingsstoffen. De aanvullende Bosch Vegetarische Mix kan zodoende niet als enige voedingsgrondlage dienen.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben een zo hoge kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd, die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!