Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Sensitive Lam & Rijst

Bosch Sensitive Lam & Rijst

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,50


Snel overzicht

Bosch Sensitive lam & rijst is geschikt voor uitgegroeide honden met een gevoelige maag - zorgvuldig geselecteerde ingrediënten tegen allergieën en intolerantie

Veel uitgegroeide honden krijgen de veranderde houdings- en milieuvoorwaardes vaak onaangenaam te voelen. Tegenwoordig worden toenemende allergieën tegen bepaalde eiwitten gediagnosticeerd. Van de eiwitten van dierlijke oorsprong blijkt bijv. dat koeienmelk vaker in allergieën resulteert dan rund-, schaap- of varkensvlees.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Het geringste allergeen potentiaal gaat uit van gevogelte en (verhitte) eieren. Daarom zijn vooral deze eiwitten bijzonders goed geschikt voor sensibele honden.
De in SENSITIVE bevatte dierlijke eiwitten zijn alleen van gevogelte, van eieren en van lam, aangevuld met een beetje vis. Deze geselecteerde vleesingrediënten worden gecombineerd met rijst en gerst en maken SENSITIVE tot een bijzonders makkelijk te veteren speciaalvoer voor voedingssensibele honden.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.
- Beta-glucanen zijn speciale koolhydraten die het immuunsysteem ondersteunen door hun speciale structuur.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!