Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Senior

Bosch Senior

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,49


Snel overzicht

Bosch Senior hondenvoer, speciaal voor honden vanaf 7 jaar - minder proteïne, meer vitaminen en voedingsstoffen - lekker en makkelijk verteerbaar

Met het gereduceerde gehalte van eiwit, energie en mineraalstoffen bij een gelijktijdig verhoogde concentratie van de overige voedingsstoffen is SENIOR speciaal op de bijzondere eisen van oude honden (bijv. beperkt verwerkingsvermogen voor bepaalde voedingsstoffen, verminderde eetlust) afgestemd.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Het hoge voedingsvezel-gehalte help bij de voorkoming van overgewicht, stabiliseert de darmactiviteit, activeert de gewenste darmflora en vermindert hiermee ook de onnodige belastingen van de stofwisselingen.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Vitamine E, Vitamine C en het spoorelement selenium zijn belangrijke anti-oxidanten in de lichaamscellen, die het lichaam beschermen tegen schadelijke aanvallen van afbouw producten uit de stofwisseling.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- De hoog werkzame combinatie van verschillende stoffen, zoals vitamine E, C en selenium verlangzaamt en regenereert het verouderen van de cellen.
- Een laag vetgehalte samen met een hoog gehalte aan ballaststoffen verminderen de energieopname en -verbruik en zorgen ervoor dat het hongergevoel verdwijnt. Dus ook honden met een (te) grote honger krijgen ook het gevoel \"vol\" te zijn.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!