Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Renal & Reduction

Bosch Renal & Reduction

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,49


Snel overzicht

Bosch Renal & Reduction Hondenvoer voor gevoelige, volwassen honden, die een verlaagde proteïne- en mineralen voeding nodig hebben, speciaalvoeding met Life Protection Concept

Bosch Renal & Reduction is speciaal voeding voor volwassen, voedingsgevoelige honden, bij wie een proteïne- en mineralen gereduceerde voeding aanbevolen is. Bosch Renal & Reduction Hondenvoer is uitstekend te verdragen, ook voor gevoelige honden die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsproblemen.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Het beduidend lagere proteïne-gehalte en de speciale proteïne dragers, uitsluitend vis (min. 10 %) en aardappeleiwit (min. 3 %), verminderen via voedingsfysiologische weg de opbouw vaneiwit-afbraakproducten in de urine en zorgen zo voor ontlasting van de urinewegen van uw hond. Afgerond zal de positieve werking op de urinewegen door het gebruik van natuurlijke anti-oxidatieve substanties uit verschillende vruchten (o.a. met zorg gedroogde rode bosbessen (min. 0,2%) en blauwe bosbessen (min. 0,1%)).
Het beduidend verminderde mineralen-gehalte in Bosch Renal & Reduction Hondenvoer werkt direct in op de mineralenuitscheiding van uw hond, wat in combinatie met andere voedingsfysiologische factoren bijdraagt aan een stabilisatie van de zuurgraad(pH-waarde) van de urine van uw hond in licht zure range. Op grond van chemischewetmatigheden kan een zuur milieu in de urine het ontstaan van stofwisselingsafbraakproducten verminderen.
k
Naast de pure voedingsfysiologisch evenwichtige basisvoorziening met alle noodzakelijke voedingsstoffen, staan vitaliteit, levensvreugde en welzijn van de hond steeds meer in de belangstelling van de zorgzame hondenbezitters. Het Bosch Life Protection Concept geeft u een nieuw, modern voedingsconcept, dat door het oplossen van bijzondere voedingsvraagstukken aan het welzijn van uw hond bijdraagt.
Bosch hondenvoer met Life Protection Concept wordt zonder de gebruikelijke glutenhoudende graansoorten gefabriceerd en is daardoor ook zeer goed geschikt voor honden, die gevoelig zijn en zulke stoffen niet kunnen verdragen. Alternatieve koolhydraatbronnen gierst en aardappelen leiden tot een beduidend lager zogenaamd allergeen potentieel.
Door verschillende vooral verdraagzame en goed verteerbare proteïnen te gebruiken wordt de verzorging met noodzakelijke eiwitbouwstenen en essentiële aminozuren al bij relatief lage proteïne-hoeveelheden gegarandeerd. Door de daarmee gepaard gaande lagere belasting van de stofwisseling door proteïne-afbraakproducten zijn de Life-Protection-Concept-kwaliteitsproducten zeer goed te verdragen, speciaal ook voor gevoelige honden, die neigen tot voedingsafhankelijke stofwisselingsstoornissen.
Life Protection Concept:

- Immunity Control:
Beta-glucanen zijn speciale koolhydraten die met hun specifieke structuur een natuurlijke, afweerstimulerende werking ontplooien.
- Cell Protection:
Belangrijke natuurlijke antioxidatief werkende bestanddelen uit verschillende vruchten (o.a. zorgvuldig gedroogde tomatenpuree (minstens 0,5%), met zorg gedroogde rode bosbessen (minstens 0,2%) evenals vitamine E en het sporenelement selenium (als natriumseleniet 0,3 mg/kg) beschermen de lichaamscellen tegen schadelijke aanval van stofwisselingsafbraakproducten.
- Eye Care:
Een uiterst effectieve combinatie van speciale componenten met natuurlijke hoeveelheden antioxidatief werkende bestanddelen (bijv. goudsbloemen minstens 0,025 %) en toegevoegde vitaminen ondersteunt het natuurlijke zicht en bestrijdt de leeftijdsgebonden verandering van het gezichtsvermogen.
- Hair & Skin:
Hoog werkzame vitaminen en sporenelementen (o.a. koper minstens 2,5%) en een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren (o.a. Omega 6: Omega 3 < 5:1) evenals verschillende uitgelezen componenten (o.a. zeewiermeel minstens 0,1 %) zorgen voor een soepele huid en een optimaal gepigmenteerde, glanzende vacht van de hond.
- Cartilage Care:
Mosselextracten in de producten van het „Life Protection Concepts“ leveren hoogwerkzame glucosaminen. Glucosaminen en chondroitinen van hun kant kunnen de functie van het kraakbeen, met name in het gewrichten, doeltreffend ondersteunen.
- Stable Intestinal Flora:
Uitgezochte, zeer zorgvuldig verwerkte, grondstoffen zorgen voor een zeer goede verteerbaarheid en een goed gevormde ontlasting.
- Dental Care:
De grootte evenals de oppervlakte kwaliteit van de brokken stimuleren de hond onmiskenbaar tot het automatisch fijnmalen van het voer. Hieruit komt een positief schuur-effect voort voor de reiniging van het tandoppervlak, nog eens extra ondersteund door het gebruik van gestructureerde plantenvezels.
- Energy Transfer:
Lecithine en carnitine bevorderen de energie en vet-stofwisseling en het verbetert het energiegebruik van het voer. De werking van de hartspier wordt hierdoor ondersteund.
- Olfactory Sense:
Bij een marginale verzorging met bepaalde mineralen (bijv. natrium) kunnen honden met een verminderd reukvermogen reageren. Gezien deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke mineralen en sporenelementeng.
- Nerves & Brain:
Bij een sub-optimale voeding met bepaalde vitaminen kunnen honden met een verandering in het centrale zenuwstelsel reageren. Ook met deze voedingsafhankelijke samenhang houdt de toereikende voeding rekening met alle belangrijke vitaminen.

Bij de zak voer van 3,75 kg zorgt het praktische \"ZIP\"-systeem voor hersluitbaarheid van de verpakking en zodoende voor de smaakbescherming van het hondenvoer na het openen. Bij de 11,5 kg zak zorgt het \"Top-Slider\"-systeem ervoor. Daarmee handhaaft het Bosch Renal & Reduction hondenvoer zijn versheid en smakelijkheid.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!