Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Puppy

Bosch Puppy

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,75


Snel overzicht

Bosch hondenvoer voor puppy\'s in de eerste levensmaanden, ook geschikt voor gevoelige puppy\'s - voedzaam, makkelijk verteerbaar en heel erg lekker

Bosch Puppy hondenvoer is speciaal gemaakt voor de ontwenningsfase en ook geschikt voor het fokken van gevoelige puppy\'s. In de ontwenningsfase, dus in de overgang van moedermelk op vast voer, moet er zeer gelet worden op het voer van puppy\'s omdat het spijsverteringskanaal van de puppy\'s zich eerst instellen moet op vast voer.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Bosch Puppy brokken is precies op de behoeften van puppy\'s in de eerste levensmaanden afgestemd en kan reeds vanaf de 3. week ingeweekt in water of puppymelk gevoerd worden. Het uitgebalanceerde hondenvoer Bosch Puppy is bijzonder lekker, gezond en makkelijk te verteren.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Vitamine E, Vitamine C en het spoorelement selenium zijn belangrijke anti-oxidanten in de lichaamscellen, die het lichaam beschermen tegen schadelijke aanvallen van afbouw producten uit de stofwisseling.
- Speciale schelpextracten met een hoog gehalte aan chondroïtinesulfaat en glucosamineondersteunt het structuur en het functioneren van kraakbeen, met name in de gewrichten.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
Bosch Puppy brokjes zien er zo uit:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!