Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Premium Menue

Bosch Premium Menue

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 40,75


Snel overzicht

Bosch Premium Menue hondenvoer voor honden met een hoge activiteit - een mengsel uit brokjes en vlokken afgerond met een heerlijke kruidenmix

Bosch Premium Menue is een mengsel uit proteïne- ,groente- en graanvlokken. Dit voer is een uitgebalanceerd volvoer uit verschillende, zeer makkelijk verteerbare ingrediënten voor uitgegroeide en vooral zeer actieve honden.
Zorgvuldig geselecteerde proteïnen verfijnt met prei, wortels, spinazie en kruiden, afgerond met rijst en maïsvlokken, maken Premium Menue tot een uitgebalanceerd top product.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

Bosch hondenvoer smaakt heerlijk en is makkelijk verteerbaar.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- De uitgebalanceerde verhouding van diverse oplosbare vezel (zoals fructo-oligosacchariden) zorgt voor een gezonde darmflora en een gelijkmatige vertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.
- Door de speciale combinatie van verschillende kruiden wordt de darmflora ondersteunt en stimuleert de spijsvertering.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!