Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Light

Bosch Light

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95


Snel overzicht

Volvoer voor uitgegroeide honden, overgewichtige honden

Goed bedoelde, maar vaak te royale voeringen, vaak extra beloningen en beperkte bewegingsmogelijkheden resulteren onder meer tot ongewenst overgewicht bij honden. Dit kan veel risico\'s voor de gezondheid betekenen. Light is een sterk energie-gereduceerd volvoer (laag vetgehalte) en bevat tegelijkertijd een hoog aandeel aan verzadigde vetzuren, zodat uw hond - ook als hij iets minder eten moet - geen voortdurend hongergevoel heeft.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving


- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Vitamine E, vitamine c en het spoorelement selenium zijn belangrijke anti-oxidanten die zich in lichaamscellen bevinden. Zij beschermen die cellen tegen aanvallen van schadelijke afbouwproducten die de stofwisseling beïnvloeden.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Een laag vetgehalte samen met een hoog gehalte aan ballaststoffen verminderen de energieopname en -verbruik en zorgen ervoor dat het hongergevoel verdwijnt. Dus ook honden met een (te) grote honger krijgen ook het gevoel \"vol\" te zijn.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
De brokje van Bosch Light zien er zo uit:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!