Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Junior Maxi Plus

Bosch Junior Maxi Plus

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,89


Snel overzicht

Lekkere brokken met gereduceerd proteïnegehalte voor puppy\'s, grote rassen en reuzachtige rassen

Junior Maxi Plus komt vooral houders van grootrassige honden tegemoet, omdat ze voor de teelt van puppy\'s een proteïne-gereduceerd fokvoer inzetten kunnen.
Hiermee kan de groei-intensiteit bij snel groeiende honden noch beter gestuurd worden, mogelijke additionele belastingen door verhoogde eiwitgehaltes vermindert worden.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Basis hiervoor is het gebruik van bijzonders hoogwaardige en voorzichtig verwerkte proteïnen.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Speciale schelpextracten met een hoog gehalte aan chondroïtinesulfaat en glucosamineondersteunt het structuur en het functioneren van kraakbeen, met name in de gewrichten.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, soepele huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met het juiste structuur.
- Vitamine E, Vitamine C en het spoorelement selenium zijn belangrijke antioxidanten in de lichaamscellen, die het lichaam beschermen tegen schadelijke aanvallen van afbouw producten uit de stofwisseling.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mngsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen, bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder een slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!