Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Adult

Bosch Adult

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,75


Snel overzicht

Volwaardig voer voor uitgegroeide honden met normale activiteit - voor de optimale verzorging, met voedings- en opbouwstoffen

Bosch Adult is een uitgebalanceerd volvoer voor volwassen honden met normale activiteit. Proefondervindelijk lopen honden met een lage tot normale belasting vaak het gevaar van een over-verzorging met energie en de zich hieruit resulterende gezondheidsrisicos.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

In ADULT is de energieconcentratie dus zo gekozen, dat het bij een normale voerhoeveelheid tot een verzadiging van uw hond komt, zonder het gevaar van een schadelijke en eenzijdige energieoververzorging. Tegelijkertijd wordt uw hond met alle voedings- en opbouwstoffen optimaal verzorgd.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.
- Verschillende ballaststoffen in combinatie met sterk absorberende mineralen stimuleren de darmflora en spijsvertering.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
De brokjes van Bosch Adult zien er zo uit:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!