Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Adult Vis & Aardappel

Bosch Adult Vis & Aardappel

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,79


Snel overzicht

Compleet droog hondenvoer voor volledig volgroeide honden, normaal actief, lichtelijk gevoelig. Met gemakkelijk te verteren vis, spelt en aardappel.

Bosch Adult Vis & Aardappel is een droog hondenvoer voor volledig volgroeide, normaal actieve honden - een perfect alternatief voor de traditionele hondenmaaltijd.
Dit voer is gemaakt van hoog kwalitatief gemalen vis, een onmisbaar proteïne bron. Vis is rijk aan essentiële vetzuren en is gemakkelijk te verteren.

voeraanbeveling

samenstelling


analyse

Productbeschrijving

De combinatie van gemalen vis met gemalen gevogelte zal zelfs de grootste behoefte aan energie bevredigen.
Verder bevat Bosch Adult Vis & Aardappel nog 2 bronnen die kracht leveren: spelt en het makkelijk te verteren aardappelzetmeel.
Dankzij zijn speciale samenstelling is Bosch Adult Vis & Aardappel ook geschikt als alternatief voor \"normale\" hondenvoer, voor gevoelige honden.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Speciale schelpextracten met een hoog gehalte aan chondroïtinesulfaat en glucosamineondersteunt het structuur en het functioneren van kraakbeen, met name in de gewrichten.
- Een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzurenzorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
Brokjes van Bosch Adult Vis & Aardappelen zien er zo uit:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!