Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Adult Menue

Bosch Adult Menue

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,25


Snel overzicht

Volvoer voor uitgegroeide honden met normale activiteit - brokken/vlokken-mix

Verwen uw hond met Adult Menue, het hoogwaardig volvoer voor honden met een normale activiteit.
Adult Menue is een uitgebalanceerde mix van verschillende eiwit- en groentenbrokken en een gematigd aandeel van tarwevlokken, die uw hond zeker goed zullen smaken. De gebruikte ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, bijzonders voorzichtig ontsloten en met een fijne kruidenmix afgerond.

samenstelling


analyse

Productbeschrijving


- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Een uitgebalanceerde verhouding vanessentiële vetzuren zorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.
- Verschillende ballaststoffen in combinatie met sterk absorberende mineralen stimuleren de darmflora en spijsvertering.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!