Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Adult Maxi

Bosch Adult Maxi

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,99


Snel overzicht

Bosch Adult Maxi voor uitgegroeide grote en zeer grote rassen met normale activiteit - lekker van smaak en makkelijk verteerbaar

Adult Maxi is een uitgebalanceerd volvoer voor uitgegroeide honden met normale activiteit, vooral voor honden van grote rassen. De energie- en proteïneconcentratie is zo gekozen, opdat een hoge verzadiging bereikt wordt, zonder dat de hond te grote energie- en eiwithoeveelheden opneemt.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Hierdoor wordt tegelijkertijd - in verbinding met de aanwezige schelpenextracten - het risico van overgewicht voor botten en gewrichten voorkomen. Adult Maxi is zeer lekker, licht te verteren en de brokjes zijn speciaal op het gebit van grote honden afgestemd.
Bosch gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en onbewerkte stoffen. Bovendien wordt er afstand gedaan van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Speciale schelpextracten met een hoog gehalte aan chondroïtinesulfaat en glucosamineondersteunt het structuur en het functioneren van kraakbeen, met name in de gewrichten.
- Een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzurenzorgt voor vitaliteit, gladde huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met een gezonde consistentie.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.
- Verschillende ballaststoffen in combinatie, met sterk absorberende mineralen, stimuleren de darmflora en spijsvertering.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mengsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen, waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder slecht geweten, aan uw hond voeren.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!