Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Bosch Adult Lam & Rijst

Bosch Adult Lam & Rijst

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,75


Snel overzicht

Kroketten voor uitgegroeide honden met normale activiteit, grote en reuzachtige rassen

Bosch Adult lam & rijst is een uitgebalanceerd volvoer voor alle uitgegroeide honden met normale activiteit. Met zijn bijzondere samenstelling benut Adult lam & rijst de bekende positieve eigenschappen van lameiwit en goed verteerbare rijst. De energie- en proteïneconcentratie is zo gekozen, dat in verbinding met de bevatte schelpenextracten, de risico\'s van overgewicht voor botten en gewrichten voorkomen wordt.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

Aanvullend bevat Adult Lam & rijst de tarwesoort spelt, waardoor dit uniek volvoer vooral voor gevoelige honden geschikt is.

- Organische zinkverbindingen (zink-chelate) zorgt voor een beter zinkverwerking. Daardoor krijgt de hond bij dezelfde hoeveelheid zink, meer zink binnen in de stofwisseling. Zink is belangrijk voor o.a. een soepele huid en een glanzende vacht.
- Speciale schelpextracten met een hoog gehalte aan chondroïtinesulfaat en glucosamineondersteunt het structuur en het functioneren van kraakbeen, met name in de gewrichten.
- Een uitgebalanceerde verhouding van essentiële vetzurenzorgt voor vitaliteit, soepele huid en een glanzend vacht, maar vooral dient het als ondersteuning van de natuurlijke weerstand.
- De uitgebalanceerde hoeveelheid aan verscheidene, verschillende oplosbare voedingsvezels (o.a. ook FOS – fructooligosaccharide) stimuleert de darmflora van de hond en zorgt voor een gelijkmatige spijsvertering.
- Geselecteerde grondstoffen zorgen voor een ideale vertering en een goede ontlasting met het juiste structuur.
- Lecithine en carnitinehebben meerdere functies. Het belangrijkste is dat ze de energie- en vetstofwisseling zo vorderen, dat de hond het juiste energieverbruik heeft.

Voor Bosch hondenvoer worden alleen zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en grondstoffen (inclusief pluimvee, eieren, rundvlees, lam, groenten en volkoren granen) gebruikt. Tijdens een zorgvuldig productieproces worden deze tot een zeer smakelijk en hoog kwalitatief hondenvoer verwerkt. De dierlijke componenten hebben zo een hoog kwaliteit dat het zelfs geschikt is voor de menselijke consumptie!
Om de belangrijke, maar zeer gevoelige, vitaminen en essentiële vetzuren te behouden, wordt een mngsel van tocoferolen toegevoegd die de nodige vitaminen en zuren behoudt. Bosch hondenvoer bevat geen kunstmatige lok- en smaakstoffen. Door een voorzichtig proces bij het drogen, bevat Bosch hondenvoer ook geen toegevoegde conserveeringsmiddelen waardoor het langer houdbaar is. Bosch kunt u dus volledig, zonder een slecht geweten, aan uw hond voeren.
Brokjes van Bosch Adult lam & rijst zien er zo uit:
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!