Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Autobeschermdeken Tidy Traveller

Autobeschermdeken Tidy Traveller

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,99


Snel overzicht

Makkelijk te monteren autobeschermdeken: beschermt de achterbank van uw auto tegen natheid, vuil en hondenharen, met grote ligvlakte, verkrijgbaar in 2 kleuren

De autobeschermdeken uit robuust nylon beschermt stoelen tegen vuil, reuk, natheid en dierharen en is daardoor ideaal geschikt voor het vervoeren van huisdieren. De deken wordt bevestigd aan de voorstoelen middels hoofdsteunovertrekken en riemen met drukknopen. Aan de achterstoel wordt de deken met elastieken aan de achterste hoofdsteunen bevestigd.

Productbeschrijving

Ook bij personenauto´s zonder hoofdsteunen is het bevestigen door de talrijke ogen mogelijk.De autobeschermdeken bedekt de gehele achterbank in de auto, inclusief de voetruimte en houdt uw dier veilig op de achterbank.Een ritssluiting in het midden van de deken maakt het mogelijk een hondenveiligheidsgordel te bevestigen of de deken snel te verwisselen bij passagiers.
Aanwijzing voor bevestiging:
- Legt u de autobeschermdeken met de grote ogen naar de voorkant op de achterbank.
- De elastieken aan de achterste hoofdsteunen vastbinden en de haken aan de ogen bevestigen. (tip: voor een stevigere bevestiging kunnen de elastieken twee keer om de hoofdsteunen worden gebonden.)
- De hoofdsteunovertrekken over de voorste hoofdsteunen trekken en de banden door de grote ogen trekken en met de drukknopen bevestigen.
- Bevestigt u de autobeschermdeken of aan de bodem van de auto of onderaan de stoel met de overige elastieken. (tip: verscheidene ogen proberen, tot de deken goed past.)
- Onderhoudsaanwijzing: Maschinewasbaar tot 30°C. Op lage stand geschikt voor de droger.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!