Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Almo Nature Adult Lam & Rijst Medium

Almo Nature Adult Lam & Rijst Medium

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 63,90


Snel overzicht

Hypoallergeen hondenvoer van Almo Nature met veel vers lamsvlees en zilvervliesrijst, voor opgroeiende honden, uitgebalanceerde voeding met waardevolle vitaminen en mineralen

Almo Nature Holistic Lam en Rijst is een hondenvoer met een speciale smaak voor volwassen honden van middelgrote rassen. Voor een optimale voeding is Almo Nature Holistic Lam en Rijst Hondenvoer aangepast aan de natuurlijke voedingsbehoefte van de hond.
Veelvuldig wisselen van voedsel of het slecht verdragen kunnen de spijsvertering van kleine honden gevoelig maken.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

De gevolgen zijn het slecht verteren van voedsel en maag-darm problemen. Daarom moet voor gevoelige honden uitsluitend een hypo-allergeen hondenvoeraangeboden worden dat speciaal geselecteerde bestanddelen bevat.
Op grond van hun lichaamsbouw staan bij middelgrote honden de tanden dichter bij elkaar dan bij hun grote broer. Tandsteen kan zich ontwikkelen door voedingsresten en bacteriën en kan zo het hondengebit aantasten. Kleinere kroketten, perfect aangepast aan de grootte van het gebit van de hond, kunnen het versterken van de kauwmusculatuur ondersteunen en opname van het voedsel gemakkelijker laten verlopen.
Voor een gezonde huid en stralende vacht zijn vitamines en mineralen nodig, die van binnenuit moeten werken. De natuurlijke werkzame stoffen zorgen voor een verzorgde, ongevoelige huid en een sterke, glanzende vacht.
Voor Almo Nature Holistic Adult Lam en Rijst Hondenvoer worden alleen de beste ingrediënten gebruikt. Almo Nature ziet principieel af van toevoegingen zoals smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen. Voor de houdbaarheid van droogvoer worden alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt.
Almo Nature Holistic Adult Lam en Rijst Medium in een kort overzicht:

- Hondenvoer voor volwassen, middelgrote honden
- Hypoallergeen voor honden gevoelig voor voedsel
- Optimale krokettengrootte
- Vers lamsvlees
- Waardevolle rijst
- Met uitgebalanceerde calcium-fosfor-verhouding
- Natuurlijke antioxidanten, om de houdbaarheid en stabiliteit van het product zeker te stellen
- Met nutraceutical-mengsel voor weldadige uitwerking op de gezondheid
◊ Luzerne voor opname van belangrijke mineralen
◊ druivenpitextract ondersteunt het algemeen welbevinden
◊ Goudsbloemen verzorgen een gezonde huid en glanzende vacht

Almo Nature Holistic Lam en Rijst Hondenvoer is bijzonder geschikt voor honden van middelgrote rassen. De 2 kg zak voer is van een vershoudsluiting voorzien.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!