Online dierenwinkel

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

U bent momenteel op:

Almo Nature Adult Kip& Rijst Large

Almo Nature Adult Kip& Rijst Large

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 63,90


Snel overzicht

Droogvoer voor honden van Almo Nature met mals kippenvlees en zilvervliesrijst, ideaal voor volwassen honden van grote rassen, hypoallergeen, met hoogwaardige ingrediënten

De receptuur van kip en rijst maakt van Almo Nature Holistic kip en rijst Large tot een perfect hondenvoer voor grote honden. Verse kip gecombineerd met waardevolle rijst, vitaminen en mineralen zorgen voor een droogvoer dat de natuurlijke behoeften van de hond evenaart.
Veelvuldig wisselen van voedsel of het slecht verdragen kunnen de spijsvertering van kleine honden gevoelig maken.

samenstelling


voeraanbeveling


analyse

Productbeschrijving

De gevolgen zijn het slecht verteren van voedsel en maag-darm problemen. Daarom moet voor gevoelige honden uitsluitend een hypo-allergeen hondenvoeraangeboden worden dat speciaal geselecteerde bestanddelen bevat.
Op grond van hun lichaamsbouw staan bij grote honden de tanden verder uit elkaar dan bij hunkleinere soortgenoten. Tandsteen kan zich ontwikkelen door voedingsresten en bacteriën en kan zo het hondengebit aantasten. Kleine kroketten, perfect aangepast aan de grootte van het gebit van honden, kunnen het versterken van de kauwmusculatuur ondersteunen en opname van het voedsel gemakkelijker laten verlopen.
Voor een gezonde huid en stralende vacht zijn vitamines en mineralen nodig, die van binnenuit moeten werken. De natuurlijke werkzame stoffen zorgen voor een verzorgde, ongevoelige huid en een sterke, glanzende vacht.
Voor Almo Nature Holistic Adult Kip en Rijst Hondenvoer worden de beste ingrediënten gebruikt. Almo Nature ziet principieel af van toevoegingen zoals smaakversterkers of kunstmatige conserveringsmiddelen. Voor de houdbaarheid van droogvoer worden alleen natuurlijke antioxidanten gebruikt.
Almo Nature Holistic Adult Kip en Rijst Large in een kort overzicht:

- Hondenvoer voor volwassen honden van grote rassen
- Hypoallergeen voor honden gevoelig voor voedsel
- Optimale krokettengrootte
- Verse kip
- Waardevolle rijst
- Met uitgebalanceerde calcium-fosfor-verhouding
- Natuurlijke antioxidanten, om de houdbaarheid en stabiliteit van het product zeker te stellen
- Met nutraceutical-mengsel voor weldadige uitwerking op de gezondheid
◊ Luzerne voor opname van belangrijke mineralen
◊ druivenpitextract ondersteunt het algemeen welbevinden
◊ Goudsbloem zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht

Almo Nature Holistic Kip & Rijst hondenvoer is geschikt voor honden van grote rassen. De 2 kg zak voer is van een vershoudsluitng voorzien.
 
Keep your eyes open for our special Back to School items and save A LOT!